19 / 04 / 2024

Konteyner ev nedir

Konteyner ev nedir

Konteyner fabrikalarda üretilen modüler yapılar olarak karşımıza çıkıyor. Konteyner evler, arsa sahipleri tarafından en çok tercih edilen hazır yapılar arasında yer alıyor. Peki, konteyner ev nasıl yapılır?

Ev sahipleri dikkat! Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından pek çok ev sahibi de DASK ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Konut kira artışlarında yüzde 25’lik sınırın mağduriyete yol açtığı söylemleri gelmeye devam ediyor. Peki Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

Kira tespit davası ve uyarlama davası arasındaki fark nedir? Ev sahipleri ve kiracılara şok!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı kira tespiti ile uyarlamanın farklarını ve iki durumun nasıl dava konusu olacağını merak ediyor. Peki kira tespit davası ve uyarlama davası arasındaki fark nedir?

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

2+1 konteyner ev ne kadar? Hemen teslim konteyner ev 1+1 kaç lira? İşte Eylül 2023 fiyat listesi...

Bağına bahçesine ev yapmak isteyen vatandaşlar inşaat malzeme fiyatlarının artmasından sonra diğer alternatiflere yöneldi. Bu kapsamda en çok konteyner evler tercih ediliyor. Peki, konteyner ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

1+1 çelik ev 450 bin TL, 2+1, 490 bin TL! Çelik ev nedir, 155 metrekare evler ne kadar?

Depreme dayanaklığı ile bilinen çelik ev fiyatlar 450 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Peki, metrekarelerine göre çelik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL?

Gündemde adı sıkça duyulan konteyner ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, 35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

280 bin TL’ye 2+1 prefabrik ev fırsatı! 50 metrekare prefabrik ev kaça mal olur?

Prefabrik evler, yapılışı bakımından pratik konut tipleri arasında yer almaktadır. Peki bu konutların fiyat aralığı nedir? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Konteyner ev nedir Haberi

Konteyner ev nedir

Konteyner ev nasıl yapılır?

Konteyner fabrikalarda üretilen modüler yapılar olarak karşımıza çıkıyor. Konteyner evler, arsa sahipleri tarafından en çok tercih edilen hazır yapılar arasında yer alıyor.


Konteynerler fabrikada tüm kullanım yerleri hazırlanıp gideceği yerde sadece düzgün bir zemin üzerine yerleştirilip elektrik ve gerekirse dıştan su bağlantısı ve giderler bağlanmak suretiyle kullanılmaya başlanabiliyor. Peki, konteyner ev nasıl yapılır?


Konteyner ev yapmak için öncelikle arsanın bağlı olduğu belediyeden izin alınması gerekiyor. Bu izin konteynerin projesi ile diğer gerekli olan belgeler ile müracaat edilerek alınıyor. Peki, Konteyner ev kurulumunda dikkat edilecek hususlar nelerdir?


Konteyner ev kurulumunda dikkat edilecekler:

Konteyner yerleştirilecek olan zeminin düzgün bir alan oldugundan emin olunmalıdır.

Konteynerlerin düzgün bir zemin üzerine yerleştrilmemesi durumunda Konteyner terazisiz durabilir bunun sonucu olarak kapılar ve pencereler istenildiği gibi çalışmaya bilir....