23 / 04 / 2024

konur satın almak

konur satın almak

80 milyon nüfusu olan ülkemizde milyonlarca dar gelirli insanımız, başını sokacak bir konuta hasrettir ve aldıkları ücretler dışında büyüklerinden bir mirası kalmayanlarla, yüksek maaşa sahip olmayanların "Kira öder gibi konut sahibi" olmalarının imkansızlığını, bilmeyen yoktur.

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

Şimdi otomobilleri satın almak mı, kiralamak mı daha mantıklı?

Araba almak isteyen milyonlarca kişi ve şirket, satın almanın mı kiralamanın mı daha mantıklı olduğunu araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Lityum devi şirketten 4,3 milyar dolarlık satın alma teklifi!

Dünyanın en büyük pil metali üreticisi Albemarle, Avustralyalı lityum şirketi Liontown'u satın almak için teklifini yüzde 20 oranında yükselterek 4,3 milyar ABD dolarına çıkardı. Teklif sonrası Liontown'un anlaşmayı kabul etmeyi değerlendirdiği belirtildi.

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

Dev Türk şirketini Rothschild ailesi satın alıyor 

Dünyanın en zengin ailelerinden Rothschild’ın üyesi olan Nat Rothschild, Türk şirketi Murat Ticaret Kablo'yu satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulundu. İşte tüm detaylar...

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Klima satın alırken ve kullanırken nelere dikkat etmeli? Elektrik tasarrufu için neler yapmalı?

Bütçesi uygun olanlar sıcaklar bastırmadan klima satın almak için şimdiden piyasa araştırmasına başladı. Ancak seçim yaparken fiyat avantajının yanı sıra daha az enerji sarfiyatı yapan modeller öne çıkıyor.

TOGG kaç TL'ye satışa çıkacak? TOGG ön sipariş alıyor mu?

TOGG’a dair her yeni haber merakla takip edilmektedir. İşte TOGG satın almak isteyenlerin sorduğu sorular ve detayları!

konur satın almak Haberi

konur satın almak

Siirt Gazetesi'nden Ömer Özer bugünkü yazısında konut sahibi olmanın zorlaştığından bahsetti. İşte o yazı:


80 milyon nüfusu olan ülkemizde milyonlarca dar gelirli insanımız, başını sokacak bir konuta hasrettir ve aldıkları ücretler dışında büyüklerinden bir mirası kalmayanlarla, yüksek maaşa sahip olmayanların "Kira öder gibi konut sahibi" olmalarının imkansızlığını, zannederim bilmeyen yoktur. 


Evli çiftlerden ikisinin de asgari ücret ile çalışanlar bile başkaca bir gelirleri yoksa, toplu konutlardan yararlanma şansları söz konusu değildir ve buna rağmen yapılan toplu konutların alıcı bulmaları, kimilerinin "Nasıl oluyor" diye düşünmelerine yol açmaktadır. 


Son yıllarda Türkiye'nin en çok kazanan sektörü olan inşaat sektörünün canlılığını koruması nedeni, konuta gerçekten ihtiyacı olanlar dışındaki durumları müsait vatandaşların, yatırım amaçlı olarak gösterdikleri teveccühtür. Konuta ihtiyacı olan yurttaşımız sayısının artması, kiralık evlere duyulan ihtiyacı da...