25 / 04 / 2024

konut başvuru koşulları

konut başvuru koşulları

Bankalar, konut kredisi ile uzun vadede düşük faizli bir şekilde ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Bankaların kredi koşulları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Peki konut kredisi alma şartları nelerdir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

YSK’dan son dakika personel alımı! Detaylar az önce açıklandı! Son başvuru tarihi 3 Ekim!

YSK, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilanda detaylar ve başvuru koşulları tek tek belli oldu.

Savunma Sanayii Başkanlığı yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Savunma Sanayii Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda tüm kadrolar ve başvuru koşulları tek tek paylaşıldı.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

BUSKİ’den sürpriz personel alımı! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (BUSKİ) personel alımı yapılacağı öğrenildi. BUSKİ bünyesinde istihdam edilecek personellere yönelik kadro listesi ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar...

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

Depremzedelere burs başvurusu nasıl yapılır? Depremzede öğrencilere kaç para burs verilecek?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin tesiri altına alan ve mağduriyet yaşayan öğrencilere burs verileceği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu.  Gündemde yer alan bursun ayrıntıları ve başvuru koşulları araştırılıyor. İşte detaylar.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaştı. Bakanlık, yaptığı açıklamada toplam 1377 personel alımı yapılacağını duyurdu. İlgili kadrolara başvurmak isteyen adaylar için başvuru koşulları netleşti. 

Seçim vaadi değil! Başvuru formunu eksiksiz dolduran herkese 2.610 TL ödenecek!

Sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara devlet tarafından yaşlılık maaşı ödeniyor. Üç aylık periyotlarla ödenen bu maaş, yeni yıl ile birlikte zamlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başvuru koşullarını sağlayan ihtiyaç sahiplerine ödenen yaşlılık maaşı miktarı merak kon

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı rekor sayıda personel alacak! Son gün 1 Nisan! Acil bakın!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından toplam 92 personel alımı gerçekleştireceği duyuruldu. Personel alım ilanına ilişkin başvuru koşulları ve detaylar belli olurken son başvuru tarihinin 1 Nisan 2023 olduğu öğrenildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

konut başvuru koşulları Haberi

konut başvuru koşulları

Konut kredisi alma şartları!

Bankalar, konut kredisi ile uzun vadede düşük faizli bir şekilde ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Konut kredisi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor.


Her bankanın almak istediği risk profili biririnden farklılık gösteriyor. Bu nedenle, bir bankanın onay vermediği konut kredisi başvurusuna diğer bir banka onay verebiliyor. 


Konut kredisi alma şartları..

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam Geliri

Hemen hemen her banka sizin düzenli bir geliriniz olmasını ister. Düzenli geliriniz maaş, kira ve diğer gelirlerin toplamı olarak ifade edilir. Düzenli geliriniz ne kadar mortgage alabileceğinizi belirler.


Peşinat. Mortgage...