28 / 03 / 2024

konut fiyatlarına zam yapılacak

konut fiyatlarına zam yapılacak

Uzmanlara göre gayrimenkul, yatırımcısına altın ve dövizden çok kazandırıyor. Ekonomik durgunluğun yaşandığı bir ortamda yapılacak konut yatırımının güçlü bir hükümetin kurulmasıyla yatırımcısına yüzde 10’luk kazanç sağlaması bekleniyor.

Yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular: Kapış kapış gidiyor!

Son günlerde gündemden düşmeyen yüksek ev fiyatları dünyanın her bölgesinde sorun olurken, insanlar da yüksek fiyatlar için farklı bazı alternatiflere yöneldi Bakın ABD'de yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular...

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi?  

Pasaport fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği gündemde konuşulmaya devam ediyor. Peki, 2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi? İşte detaylar...

Akaryakıtta yeni ay depremi! 1 Ekim 2023 benzin, motorin, LPG fiyatlarına zam geldi mi? Son dakika! 

Petrol fiyatlarında yaşanan artışın ardından sürücüler, "Akaryakıt fiyatlarına zam, indirim var mı?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki benzin, motorin, LPG fiyatlarına zam geldi mi? İşte 1 Ekim 2023 akaryakıt fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinin başında gelen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim gelirken bugün Payas ve Karabük demir fiyatlarına zam geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

İkinci el araba piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi! Otomobil fiyatlarına eylülde zam beklenmiyor!

İkinci el ve sıfır araç otomobil piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi. Fahiş fiyat artışları birden kesilirken, eylül ayında bazı otomobil fiyatlarına zam yapılmaması bekleniyor.

TurkNet internet fiyatlarına zam geldi! İşte zamlı yeni fiyat tarifesi...

Türkiye'de faaliyet gösteren internet sağlayıcıları arasında yer alan TurkNet, internet hizmeti fiyatlarına zam yaptı. İşte güncel fiyatlar...

konut fiyatlarına zam yapılacak Haberi

konut fiyatlarına zam yapılacak

Yeni yılla birlikte konut fiyatlarına yüzde 10 zam bekleniyor. Seçimlerin ardından bankaların verdiği konut kredilerinin faiz oranlarında düşüş beklediklerini belirten İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Faizler düştüğünde talep artacağı için konut fiyatları da artar" dedi.



İkinci el hareketli


Gayrimenkul piyasasının yaklaşık 2 yıldır yerinde saydığını belirten Güleroğlu, birinci el konutlarda hareketlilik olsa da ikinci el konut satışlarında durgunluk yaşandığını söyledi. Son 3 ayda ikinci el piyasasında da hareketlenme başladığını belirten Güleroğlu şöyle konuştu:


Faizler düşerse...


“Faiz oranlarının biraz daha aşağı düşebileceğini hesap ederek hareket ediyor insanlar. Seçimlerin ardından yeni hükümetin kurulmasından sonra istikrar sağlanırsa, dövizin ateşi düşer, faiz aşağıya iner. Bu ne demektir; bugün 250 liraya aldığınız evi faizler aşağıya düştüğünde talep olacağı için yüzde 10 fazla rakama almak zorunda kalabilirsiniz.”


Yapılandırma...