29 / 03 / 2024

Konut fuarının sponsoru

Konut fuarının sponsoru

Hafele Mobilya İnşaat ve Konut Konferansının ana sponsoru oldu. Sektördeki gelişmelerin, pazar dinamiklerinin, fnovatif fikirlerin tartışılacağı konferansta sektör liderleri bir araya gelecek. Hafele bugün İstanbul'da düzenlenecek...

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

Alpiş Group IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın ilgi odağı oldu!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

Aliağa Ticaret Odası, İzmir Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Aliağa Ticaret Odası, inşaat sektöründeki üyelerle birlikte FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarını ziyaret etti.

Seçimler CNR Emlak Fuarı'nı nasıl etkiledi?

Gayrimenkul sektörünü yurt içinde buluşturan CNR Emlak Fuarı, önceki yıllarına göre sönük kaldı. Dev projeler fuara gelmedi, standlar boş kaldı. Fuarın seçimden hemen sonra açılması katılımı etkiledi.

Körfez yatırımcıları Dubai Yatırım Kongresi ve Fuarı'nı bekliyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.Seçim sonuçlarına kilitlenen Körfezli yatırımcı alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor.

Yabancıya konut satışının ihracat sayılmasına Mehmet Şimşek'ten itiraz!

Yabancıya konut satışının ihracat sayılması ile ilgili Ekonomi Bakanı Zeybekci’den gelen açıklamaya Şimşek’ten itiraz geldi.

Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolar olması bekleniyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söyledi. Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolara ulaşması öngörülüyor.

Seha Yapı Dünya Konut Günü'nü etkinliklerle kutladı!

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 1985'te aldığı bir kararla oluşturulan ve her yıl Ekim ayının ikinci haftası olarak netleştirilen 'Dünya Konut Günü', Seha Yapı tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Seha Yapı, Dünya Konut Günü'nü kutladı!

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 1985'te aldığı bir kararla oluşturulan ve her yıl Ekim ayının ikinci haftası olarak netleştirilen 'Dünya Konut Günü', Seha Yapı tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Alper Altınok: Konut almanın tam zamanı!

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin döneminin getirmiş olduğu güvensizlik ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. Altınok Yapı Genel Müdürü Alper Altınok konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Seha Yapı, Dünya Konut Günü’nü sosyal medyada yarışmayla kutladı!

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun 1985’te aldığı bir kararla oluşturulan ve her yıl Ekim ayının ikinci haftası olarak netleştirilen ‘Dünya Konut Günü’, Seha Yapı tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

N Habitat ve UIA Dünya Mimarlık ve Konut Günü'nün teması belirlendi!

Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü, Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programı (UN Habitat) ve Uluslararası Mimarlar Birliği‘nin (UIA) ortak ve paralel etkinlikleri olarak "Dünya Mimarlık ve Konut Günü" kutlanmakta.

Konut açığının çaresi çatı arasında saklı!

Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirtti.

Konut fuarının sponsoru Haberi

Konut fuarının sponsoru

Mobilya ve kapı donanımları alanında faaliyet gösteren Hafele bugün İstanbul'da düzenlenecek. İnşaat ve Konut Konferansının ana sponsoru oldu. Sektördeki gelişmelerin, pazar dinamiklerinin, fnovatif fikirlerin tartışılacağı konferansta sektör liderleri bir araya gelecek. Konferansta Hafele icra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, inşaat sektörüne dair gelecek vizyonunu ve konut satışlarıyla ilgili analizlerini paylaşacak. 


Dünya...