29 / 03 / 2024

konut kredisi alma şartları

konut kredisi alma şartları

Ev sahibi olmak isteyen ancak maddi zorluk yaşayan vatandaşlara fırsatlar sunulmaya devam ediliyor. Devlet belli koşulları sağlayan vatandaşlara yüzde 0 faizlikle konut kredisi verecek. İşte detaylar...

Konut kredisi alma şartları 2021!

Ev sahibi olmak için birçoğumuz bankaların yolunu tutuyor. Mortgage kredisinin bütün taksitlerinin ödemesi tamamlandığında, borçlunun borcu bittiğinde, ipotek durumu ortadan kalkıyor. Peki konut kredisi kullanma şartları neler? İşte konut kredisi alma şartları 2021...

Enerjiyi verimli kullanan konutlara yüksek konut kredisi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK),Bankaların Kredi İşlemlerine İlişkin Yönetmelik’te önemli değişiklikler yaptı. Yapılan değişikliğe göre enerjiyi verimli kullanan konutlara yüksek konut kredisi verilecek. 

Konut kredisi almanın şartları nelerdir?

Ev sahibi olmak için bankalara koşuyoruz. Ama her banka kredi vermiyor. Peki kimler kredi alabilir, konut kredisi almanın şartları nedir? Detaylar haberimizde...

Konut kredisi alırken dikkat edilmesi gerekenler!

Konut kredisi ile ev almadan önce iyi bir araştırma yapılmalı, bütçeye uygun seçenekler değerlendirilerek doğru banka seçimi yapılmalıdır. Peki konut kredisinde nelere dikkat edilmelidir?

Konut kredisinde faiz oranları iki katı arttı!

Haziran 2013'te dip seviyeleri gören konut kredisi faiz oranları geçen sürede iki kat arttı. Buna rağmen inşaat firmaları faiz oranları cazip gösterici girişimlerine devam ediyor.

Ev kredisi almak için gerekli şartlar!

Satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen nakit desteği, ev kredisi oluyor. Bankaların kredi koşulları değişkenlik gösterebiliyor. Peki, genel olarak ev kredisi almak için gerekli şartlar nelerdir?

Konut kredisi alabilmek için temel şartlar!

Bir ev sahibi olmak isteyip de yeterli birikimi olmayanlar için başvurulabilecek en iyi yöntem konut kredisi almak olarak biliniyor. Peki, konut kredisi alabilmek için temel şartlar neler?

Konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler!

Konut kredisini,geliri olup bunu ispatlayan, en az 18 en fazla 70 yaşındaki kişiler alabiliyor.Peki, konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?Kimler konut kredisi alabiliyor?

Konut kredisini kimlere verilmez?

Konut kredisi ile uzun vadede düşük faizli bir şekilde konut sahibi olunabiliyor. Kredi alma koşulları bankadan bankaya göre değişiklik gösterebiliyor. Peki, Konut kredisini kimlere verilmez?

Konut kredisi alma şartları!

Bankalar, konut kredisi ile uzun vadede düşük faizli bir şekilde ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Bankaların kredi koşulları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Peki konut kredisi alma şartları nelerdir?

Ev kredisi almanın şartları!

Ev sahibi olmak isteyen çoğu kimsenin başvurduğu yol, bankalardan ev kredisi kullanmak oluyor. Ev kredisi alabilmeniz için bazı şartlara uyum sağlamanız gerekiyor. Peki, ev kredisi almanın şartları nelerdir?

İpotek fek yazısı nereden alınır?

Taşınmaz üzerinde ki ipoteğin kaldırılması için ipotek fek yazısının alınması gerekiyor. İpotek fek yazısı ücretinin kanunen bir geçerliliği bulunmuyor. Peki, ipotek fek yazısı nereden alınır?

Konut kredisi alma şartları nelerdir?

Konut kredisi, banka tarafından konutun ipotek altına alınarak, konutun değerine göre verilen bir kredi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Konut kredisi alma şartları nelerdir?

Konut kredisi için hangi belgeler gereklidir?

Konut kredisi ile ev alırken bankalar kişiden bazı belgeleri talep eder. Konut kredisi için hangi belgeler gereklidir, detayları...

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

Milyonlarca kişinin ev alma umudu yeşerdi: 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek?

Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını merakla sorguluyor. Hükümetin konut kredisi kampanyası ev almak isteyenlerin umudunu tekrardan yeşertti. İşte konut kredisine ilişkin tüm detaylar...

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? 

Konut satın alma işlemleri için ihtiyaç duyulan maddi desteği sağlayan kredi türü olarak tanımlanan konut kredisinin ne zaman düşeceği ev alacak kişiler tarafından merak ediliyor. Peki, Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? İşte detaylar...

Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank'tan konut kredisi haberi!

Ev hayalleri kuranlara Şekerbank’tan konut kredisi müjdesi geldi. 120 ay vadede 100 bin TL almak artık mümkün. Esnek ödeme planı ve düşük faiz oranıyla Şekerbank pek çok kişinin ev alma hayalini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Şekerbank’tan gelen yeni konut kredisi detayları işte haberimizde…

Artık bir eviniz olabilir! Ev hayali kuranlara 180 ay vadeli konut kredisi imkanı! Şartlar tek tek açıklandı!

Ev alma hayalini pek çok kişi kurar. Başınızı sokacağınız eve sahip olabilirsiniz. İşte 180 ay vadeli konut kredisi imkanı!

Ziraat Bankası ile ev hayalinizi yarına bırakmayın! İşte Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar, bankaların konut kredisi faiz oranlarına göz atıyor. Ziraat Bankası’nın konut kredisi ile bugün evinize sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!

Ev alma hayali kuranlara müjde! 0,69 - 0,79 faizli konut kredisi nasıl alınır? 

Ev almak isteyen ancak yeterli birikimi olmayan vatandaşlar bankaların verdiği konut kredilerini merak ediyor. 0,69 - 0,79 faizli konut kredisi nasıl alınır? En ucuz konut kredisi hangi bankada? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır?

Kredi ile ev alma hayali kuranlar 0,99 faizli konut kredisini araştırıyor. Peki 0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte yanıtı!

Konut kredisi alma şartları 2021!

Ev sahibi olmak için birçoğumuz bankaların yolunu tutuyor. Mortgage kredisinin bütün taksitlerinin ödemesi tamamlandığında, borçlunun borcu bittiğinde, ipotek durumu ortadan kalkıyor. Peki konut kredisi kullanma şartları neler? İşte konut kredisi alma şartları 2021...

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi faiz oranları değişti! 

Ev alma hayalleri kuran vatandaşlara kamu bankalarından müjdeli haberler geldi. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

TOKİ faizsiz konut kredisi başvuru şartları!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan konutlarla dar gelirli aileler başta olmak üzere pek çok vatandaş uygun fiyatlı ev satın alma imkanına sahip oluyor. Vatandaşlara kurum tarafından belirli şartlarda faizsiz konut kredisi de veriliyor. Peki, TOKİ faizsiz kredi başvuru şartları nelerdir?

konut kredisi alma şartları Haberi

konut kredisi alma şartları

Ev sahibi olmak isteyen ancak maddi zorluk yaşayan vatandaşlara fırsatlar sunulmaya devam ediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK), ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarda evi sahibi olabilmeleri için öenmli bir imkan sağlıyor. SGK konut kredisi kampanyası sayesinde istenilen şartları sağlayanlar SGK’dan yüzde 0 faizli konut kredisi kullanabilecek.

SGK'dan yüzde 0 Faizli Konut Kredisi

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) vazife malullerine ilişkin özel haklar sunmaktadır. 
Sigorta sistemi mevzuatları ve Sosyal güvence gereğince vazife malulü bulunan kişilere ve yakınlarına yönelik sağlanan haklar arasında konut kredisi de yer alıyor. SGK tarafından vazife malullerine sunulan konut kredisi kullanım hakkı yüzde 0 faizli olarak kaydediliyor Bu durumda vatandaşlar faizsiz konut kredisi ile kendi evine sahip olabilme imkanına erişiyor.

SGK faizsiz konut kredisinden kimler yararlanabilir?

SGK faizsiz konut kredisi imkanından faydalanabilmek...