19 / 03 / 2024

konut kredisi faiz oranları Haziran 2021

konut kredisi faiz oranları Haziran 2021

Konut almak isteyen vatandaşlara özel imkanlar sunan kamu bankalarının konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Ev alacak vatandaşlar banka banka faiz oranlarını öğrenerek karşılaştırma yapmak için araştırmalarına başladı. Peki bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Ev hayali kuranlar bu haberimiz size!

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki en düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada? İşte banka banka faiz oranları ve vadesine göre konut kredisi hesaplama...

Konut kredisi faiz oranlarında Şubat'ın ikinci güncellemesi yapıldı!

Geçtiğimiz senenin Şubat ayına göre daha düşük seviyelerde seyreden konut kredisi faiz oranlarında düşüşün daha da devam edeceği ön görülüyor. Faiz oranlarında Şubat ayının ikinci güncellemesi de yapıldı.

Konut kredisi faiz oranlarında düşüşler devam ediyor!

Konut kredisi faiz oranları 120 ay vadelendirmede güncellendi. Yeni güncellemelere göre kredi faiz oranları bir bankada değişim yaşadı. Yenilenen konut kredisi faiz oranları 120 ay vadelendirmede yüzde 0,87'den başlıyor.

Konut kredisi faiz oranı nasıl belirlenir?

Konut kredisi, diğer kredilere nazaran daha uzun vadeli ve daha düşük faizli oluyor. Peki, konut kredisi faiz oranı nasıl belirlenir? İşte Tüketici Kanunu konut kredisi faiz oranları..

Konut kredisi faiz oranları düşüşte!

Kredi Pazarı konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Faiz oranları düşüşe geçti. 2 gün önceki listede Denizbank'ın ilk sırada yer aldığı kredi oranlarında DD Mortgage ilk sıraya yükseldi.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kredi Pazarı'ndan elde edilen bilgilere göre Denşzbank bu sefer düzenlenen oranlarla yani yüzde 0,90 ile ilk sıraya yükselmeyi başardı. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranlarında değişiklik meydana geldi. Yüzde 0, 91 kredi faiz oranı ile Yapı Kredi Bankası ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları hesaplama formülü!

Konut finansmanı sözleşmeleri ile bu sözleşmeyi imzalayan tüketicilere uygulanacak faiz oranları hakkında esaslara Tüketici Hakları Kanunu kapsamında yer veriliyor. Peki, konut kredisi faiz oranları nasıl belirlenir? İşte konut kredisi faiz oranları hesap

Konut kredisi faiz oranlarındaki son durum!

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı verilerine göre 10 yıllık faiz oranlarında Yapı Kredi ve DD Mortgage yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi ile DD Mortgage yüzde 0,91 faiz oranı ile listede ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları nasıl hesaplanır?

Ev sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakiti olmayan kimseler, bankaların sunduğu düşük faizli konut kredileri ile uzun vadede ev sahibi olabiliyor. Peki, konut kredisi faiz oranları nasıl hesaplanır?

Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Konut kredisi faiz oranlarındaki değişiklik durmak bilmiyor. Kredi Pazarı'ndan derlenen verilere göre konut kredisi faiz oranlarında tekrar değişiklik yaşandı. Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi bankasının konut kredisi faiz oranı yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Konut kredisi faiz oranları yükseldi mi?

Konut kredisi faiz oranlarının Ekim ayının ortalarına gelindiğinde yüzde 0,90 seviyelerine yeniden yükseldiğini görüyoruz. 5, 7 ve 10 yıl vadede yüzde 0,91 seviyesindeki faiz oranları, vade seçeneği 15 yıla uzadığında yüzde 0,94 olarak güncelleniyor...

konut kredisi faiz oranları Haziran 2021 Haberi

konut kredisi faiz oranları Haziran 2021

Bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ev alacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; ihtiyaç, taşıt ya da konut kredisi kullanacak vatandaşlar banka banka kredi faiz oranlarını araştırıyor.

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Garanti Bankası gibi bankalar tarafından müşterilerine cazip faiz oranlı krediler sunuluyor. 

Konut almak isteyen vatandaşlara özel fırsatlar sunan kamu bankaları tarafından, konut kredilerinde 15 seneye kadar vadelerle finansman imkanı sağlanıyor. Peki bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte ev alacaklar tarafından merak edilen o sorunun yanıtı...

Bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Vakıfbank: Yüzde 1.34

Halkbank: Yüzde 1.38

Akbank: Yüzde 1.39

Yapı Kredi Bankası: Yüzde 1.39

İş Bankası: Yüzde 1.41

Garanti BBVA: Yüzde 1.46

15 seneye varan vade imkanı

Konut almak isteyen vatandaşlara özel imkanlar...