29 / 03 / 2024

konut tercihindeki kriter

konut tercihindeki kriter

Güven konusunun inşaat sektöründeki önemine değinen Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, müşteri memnuniyetine bağlı olarak satışlarının yüzde 50’sini referans doğrultusunda gerçekleştirdiklerini belirtiyor.

Milletvekilinden yabancıya konut satışına yeni kriter getirilsin önerisi!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yabancıya konut satışı ile ilgili detayları paylaştı ve bir öneride bulundu. İşte Kocamaz'ın konu ile ilgili o açıklaması...

İstanbul'da markalı konut projelerinin rekabet ettiği 3 bölge!

Türkiye'de konut sektörünün mimari, yapı kalitesi ve iyi yaşam imkanları açısından gelişmesine markalı konut projeleri öncülük ediyor.Lokasyon, konut alımında en önemli kriter. İşte Avrupa yakasında markalı konut projelerinin rekabet ettiği bölgeler.

Marka algısı konut tercihinde öne çıkıyor!

Birbiri ardına üretilen projeler konut alıcısını seçim yapmakta oldukça zorluyor. Kaliteli malzeme, konforlu yaşara ve sosyal alanların artık standartlaşması alıcıyı farklı özellikler aramaya yöneltirken, değişmeyen tek kriter "güven" olarak öne çıkıyor.

Kimler konut kredisi çekebilir?

Konut kredisi ile ev sahibi olabilmek için tüketicinin, banka kriterlerine uygun olması gerekiyor. İşte gereken önemli 3 kriter.

Maketten konut satışlarında sözleşmelerde neler değişiyor?

Maketten konut satışında net-brüt oyunu son buluyor. Artık tüm daire ve eklenti alanları net ve brüt olarak ayrı ayrı sözleşmelerde 6 kriter halinde belirtilecek.

Erkekler evi yatırım, kadınlar yuva olarak görüyor!

Amerikalı gayrimenkul şirketi Keller Williams, Türk kadınının konut tercihindeki profilini çıkardı. Şirketin tespitlerine göre, erkeklerin yatırım aracı olarak gördüğü konutu, kadınlar 'yuva' olarak değerlendiriyor...

Ömer Faruk Çelik: Ev alırken en önemli kriter lokasyon!

KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ( KONUTDER ) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sektörünün her geçen gün artan bir ivmeyle büyüdüğünü söyledi. Ev alırken en önemli kriter lokasyon dedi...

Konut satışı vergilendirilirken üç kriter var!

Gayrimenkullerin elden çıkarılmasında ortaya çıkan kazanan niteliği önemli bir konu. Bir gayrimenkulu sattığınızda elde ettiğiniz kazanç nasıl vergilendiriliyor Gayrimenkul alım satımında elde edilen kazanç belirlenirken üç önemli kriter var

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

konut tercihindeki kriter Haberi

konut tercihindeki kriter

Satın alma kararında arkadaş ya da tanıdığın tavsiyesi güçlü bir etki yaratıyor. Bu durum kişilerin büyük birikimlerini yatırdığı konut sektöründe de geçerliliğini koruyor. Güven konusunun inşaat sektöründeki önemine değinen Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; müşteri memnuniyetine bağlı olarak satışlarının yüzde 50’sini referans doğrultusunda gerçekleştirdiklerini belirtiyor.


Çoğu sektörde müşteriler olumlu tecrübelerini ve beğendikleri hizmetleri tanıdıklarına tavsiye ediyorlar. Büyük yatırımların yapıldığı ve birçok inşaat projesinin olduğu günümüzde tavsiye ile satın alım konut sektöründe de etkisini gösteriyor.


Kuleli Evleri markası ile Bomonti bölgesinde projelere imza atan Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Yaklaşık yarım asırlık tecrübemizle biliyoruz ki konut alımında en önemli kriter alıcının firmaya ve projeye duyduğu güven. Projelerin yoğunlukta olduğu büyük şehirlerde ise alıcılar karar verirken birçok...