19 / 04 / 2024

konutder başkanı kim

konutder başkanı kim

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sektörünün her geçen gün artan bir ivmeyle büyüdüğünü söyledi. Çelik, en önemli kriterin lokasyon olduğunu ifade etti...

Konut sektörü gelecekten umutlu!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "4-5 yılda bir yaşadığımız bu kriz ortamı kısa vadede sıkıntı oluştursa da uzun vadede hem sektörün hem Türkiye'nin önünü açık" dedi...

Ömer Faruk Çelik: Her yıl 600 bin konut ihtiyacı oluyor!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Ömer Faruk Çelik, 4-5 yılda bir yaşanılan kriz ortamına rağmen Türkiye'nin önünün açık olduğunu belirtti. Çelik, Sektörde sadece nüfus artışına bağlı olarak her yıl 600 bin konut ihtiyacı var...

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Konut satış rakamları dibi görmüştü! KONUTDER Başkanı Altan Elmas tek tek açıkladı

KONUTDER Yönetim Kurulu başkanı Altan Elmas, 2022 konut satış rakamlarını yorumlayarak, öngörülerini aktardı. İşte detaylar…

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Altan Elmas yeniden KONUTDER başkanı seçildi!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle ikinci kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Başkan Topbaş’a Kore Devlet Nişanı verildi!

Başkan Kadir Topbaş’a Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye tarafından imzalanan “Kore Devlet Nişanı” verildi. Nişanı, “İstanbul Kore’de 2014” etkinliklerinin açılışında Güney Kore Kültür Spor ve Turizm Bakanı Kim Jongdeok takdim etti.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik 9 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

EYG Gayrimenkul Geliştirme şirketi ve Konut Yatırımcıları ve Geliştiricileri Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik bir basın toplantısı düzenliyor. Çelik, EYG Gayrimenkul Geliştirme tarafından oluşturulan yeni bir iş modelini anlatacak.

KONUTDER'den çıkan espri: Arsa müteahhitlerin ise gökyüzü İBB'nin!

Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar Komisyonu üyeleri, KONUTDER (Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği) ile bir araya gelmişler

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

konutder başkanı kim Haberi

konutder başkanı kim

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sektörünün her geçen gün artan bir ivmeyle büyüdüğünü söyledi. Yatırım yapmak ya da oturmak amacıyla ev almak isteyenlerin bazı şeylere dikkat etmesi gerektiğini belirten Çelik, en önemli kriterin lokasyon olduğunu ifade etti. 


EN ÖNEMLİ İKİNCİ FAKTÖR KONSEPT 


Çelik, bölgenin gelişme potansiyeli ve ulaşım akslarına, okul, hastane, alışveriş merkezleri gibi önemli noktalara uzaklığının, hem o bölgenin yatırım değerini hem de ilgili projede yaşamın ne ölçüde kolaylaştığını etkileyeceğini dile getirdi. Lokasyonun ardından en önemli ikinci faktörün konsept olduğuna işaret eden Çelik, "Birbirine benzeyen projelerin arasından sıyrılarak alıcılarına yeni yaşam biçimi sunan, farklı tasarımlarla hem projeye hem bölgeye değer katan projeler, konut almak isteyenlerin tercihleri arasında öncelikli olmalı" şeklinde konuştu. 


FİRMA GEÇMİŞİ...