19 / 03 / 2024

konya arsa fiyatları

konya arsa fiyatları

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 625 bin TL olarak belirlendi. 

Konya'da 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya Sulh Hukuk Mahkemesi, Selçuklu İlçesi, Yazır Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 585 bin TL olarak belirlendi. 

Konya'da konut fiyatları yükseldi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, pandemi sonrası Konya'daki emlak piyasası hakkında bilgi verdi.

Konya Büyükşehir'de 27.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Horozluhan Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 27 milyon 963 bin TL olarak belirlendi. 

Konya'da 7.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya 5. İcra Dairesi, Selçuklu'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon 608 bin TL olarak belirlendi. 

Konya'da 14.8 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

Konya 4. İcra Dairesi, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi'nde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 879 bin 12 TL olarak belirlendi.

Konya'da 14.7 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

Konya 4. İcra Dairesi, Meram'da bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 779 bin TL olarak belirlendi. 

Konya Selçuklu'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya İli, Selçuklu İlçesi, Sille Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Konya Büyükşehir'den 9.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Ticaret alanı imarlı arsanın satış bedeli 9 milyon 107 bin TL olarak belirlendi.

Konya Selçuklu'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü, Konya İli Selçuklu İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Kentsel dönüşüm Konya'da arsa ve ev fiyatlarını artırdı!

Konya Büyükşehir, Meram, Karatay ve Selçuklu Belediyesi, bir dizi dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Dönüşümün olduğu mahallelerde ise arsa ile ev fiyatları yüzde 100 arttı.

Konya Büyükşehir'den 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan 4.894,37 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 4 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Konya'daki kentsel dönüşüm arsa fiyatlarını artırdı!

Konya'da kentsel dönüşümün etkisiyle hızla gelişen inşaat sektörü arsaların değerini de artırdı. Aynı şekilde hızlı şehirleşme ile birlikte konut yapımına uygun imarlı arsalarda azalmaya başladı.

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Nef Arsa fiyatları Ekim 2022! 

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilmiş, alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsaların fiyatları merak ediliyor. Nef arsa fiyatları Ekim 2022 listesi... 

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? 

Nef arsa fiyatları 2022 listesi merak ediliyor. Peki Nef arsa fiyatları ne kadar? İşte Nef arsa fiyatları 2022 listesi...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

konya arsa fiyatları Haberi

konya arsa fiyatları

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da bulunan arsayı 11 milyon 625 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Mayıs 2021 günü gerçekeleşecek. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

İlçesi: Karatay
Mahallesi: Çayır
Ada: 34146
Parsel: 1 
Metrekaresi: 9.300,00
Hisse: Tam
Vasfı: Arsa
İmar Durumu: Ticaret - Konut Alanı E: 1,00 Taks: 0,40 Y Ençok: 5 Kat
Muhammen Bedeli: 11.625.000,00 TL
Geçici Teminat: 348.750,00 TL
Ödeme Şekli: 1 Taksit Peşin Kalanı 23 Taksit
İhale Saati: 15.00

1-Mülkiyeti Belediyemize ait, yukarıda tapu kaydı belirtilen gayrimenkul, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi ve İhale Şartnamesi dâhilinde kapalı teklif (artırma) ihale usulü ile satılacaktır.

2-İhale, 11.05.2021 Salı günü Belediye Encümeni tarafından Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cad. (Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Binası) No: 72/64 Selçuklu/KONYA adresindeki Büyükşehir Belediyesi Meclis...