25 / 04 / 2024

Konya Çimento fabrika Müdürü kim

Konya Çimento fabrika Müdürü kim

Konya Çimento Sanayii A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile Konya Çimento Fabrika Müdürlüğü görevine Salih Emin Ensari Korkut'un atandığını bildirdi. Konu ile ilgili açıklama şöyle...

Konya Çimento fabrika Müdürü görevden ayrıldı!

Konya Çimento Sanayi A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu2na yapılan açıklamaya göre Konya Çimento fabrika Müdürü Vedat Kanmaz 31 Ağustos 2013 tarihi itibari ile istifaen görevinden ayrıldı...

SPK'dan şok karar: 2 hissede 6 kişiye işlem yasağı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento Sanayii AŞ (KONYA) ve Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ (PKART) pay piyasalarındaki şüpheli işlemlere karşı harekete geçti. 

Konya Selçuklu'da 26.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Dairesi, Konya Selçuklu'da yer alan fabriyayı 26 milyon 500 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 152.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Dairesi, Konya Selçuklu'da yer alan fabrikayı 152 milyon 659 bin 824 TL bedelle satışa çıkardı.

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

Konya Selçuklu'da 54.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Daairesi, Selçuklu İlçe, Kayacık Mahallesi'nde bulunan fabrikayı 54 milyon 312 bin 500 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Konya 3. OSB'de 123 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 10. İcra Dairesi, Selçuklu Kayacık mahallesinde bulunan arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam fiyatı 123 milyon 23 bin 396 TL olarak belirlendi. 

Partner Teknik, Irak'ta iki çimento fabrikası işletecek!

Yurtdışında fabrika ve santral kurulumu yapan Partner Teknik, Irak'ta 25 yıllığına iki çimento fabrikasının rehabilite ve işletme ihalesini aldı. 70 milyon dolar yatırım yapılacak iki fabrikadan 25 yılda 700 milyon dolarlık gelir bekleniyor.

Konya'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Konya 4. İcra Dairesi, Konya İli, Karatay İlçesi'nde bulunan fabrika binası ve arsasını 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi ise 5 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

Konya OSB'de 5 yılda 109 fabrika açıldı!

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, "Tahsise açtığımız organize sanayi bölgesindeki 4'üncü ve 5'inci kısım genişleme alanında, son 5 yılda 109 yeni fabrika üretime geçti'' diye konuştu.

Seza Çimento robot teknolojisi ile iş güvenliğinden ödün vermiyor!

Seza Çimento Fabrika Müdürü Mehmet Ali Baysal yaptığı açıklamada üretimde yüksek kalite felsefesiyle faaliyet gösterdiklerini ve çalışanları için güvenli bir iş ortamının tesisinin birincil öncelikleri olduğunu söyledi.

5 ile model fabrika projesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 5 ile büyük müjdeyi verdi. Varank, İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri'ye model fabrika projelerinin kurulacağını açıkladı.

Konya OSB'de fabrika sayısı 700’e çıkacak!

KSO Meclis Üyeleri, Konya OSB’nin 5. kısım genişleme alanındaki çalışmaları inceledi ve Konya Teknik Üniversitesi’nin kurulması için belirlenen arsayı gezdi. 

Milli Savunma Bakanlığı’na ait iki arazi Konya Büyükşehir'e devrediliyor!

Milli Savunma Bakanlığı’na ait olan 47. Mühimmat Bölük Komutanlığı ile 56. Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün arazileri Konya Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor

Konya Çimento fabrika Müdürü kim Haberi

Konya Çimento fabrika Müdürü kim


Konya Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle:


Konya Çimento Sanayii A.Ş. Fabrika Müdürü görevine Salih Emin Ensari KORKUT...