28 / 03 / 2024

Konya Eski Sanayi Bölgesi kentsel dönüşüm

Konya Eski Sanayi Bölgesi kentsel dönüşüm

Konya Torna, Kanyak ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Emin Baranok, Selçuklu Eski Sanayi Bölgesi için gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. Bölge esnafı belirsizliğin giderilmesini istiyor...

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

İskenderun'da depremzedeler için kurulan 201 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Konya Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 201 konteyner depremzedelere teslim edildi.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Aksaray'da inşaatı biten 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafında şehir içinde kalmış eski sanayi sitelerini şehir dışına taşımak için inşa edilen 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor. 

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Konya Toybelen'de 1526 dükkan inşa ediliyor!

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nde sanayi dönüşümü başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgede 1526 dükkan inşa edildiğini dile getirdi.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Moskova'daki 7 eski sanayi sitesi alanında konut inşa edilecek!

İnşaatlar için boş arsa sıkıntısı yaşanan Moskova’da eski sanayi sitelerinin arazilerinde yeni projelere hayata geçiriliyor. Grayoronovo, Zyuzino, Kaşirskoye Şosse, Beskundikovo, Kuntsevo, Korovino ve Teplıy Stan isimli sanayi sitelerinde toplam 1,5 milyon metrekare büyüklükte yeni konut yapılacak.

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Konya Eski Sanayi Bölgesi kentsel dönüşüm Haberi

Konya Eski Sanayi Bölgesi kentsel dönüşüm

Eski Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm belirsizliğini koruyor. Bölge esnafı parçalanma olmadan dönüşüme destek verirken, belirsizliğin giderilmesini istiyor .


Konya Torna, Kanyak ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Emin Baranok, Selçuklu Eski Sanayi Bölgesi için gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu.


Hızlı tren, şehirlerarası ana ulaşım akslarının ve kent içi ulaşımının düğüm noktalarından olan bölge için, kentsel dönüşüm noktasında belirsizlik olduğuna vurgu yapan Baranok, "Biz oda ve esnaf arkadaşlarımız olarak bölünme ve parçalanma olmadan kentsel dönüşüm noktasında gereken desteği vermeye hazırız. Ama bu belirsizliğin biran önce giderilmesi gerekiyor" dedi.


Kentsel dönüşüm noktasında esnafın parasıyla ve devletin desteğiyle Konya'ya güzel bir sanayi bölgesi kazandırmak istediklerini söyleyen Baranok, "Devletimizin, büyükşehir belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin desteğini alarak bize gösterilen yerde güzel bir sanayi sitesi...