26 / 04 / 2024

konya gayrimenkul satışı

konya gayrimenkul satışı

Konya ili Karapınar Milli Emlak Şefliği, Konya ili, Karapınar ilçesinde yer alan 79 adet gayrimenkulü satıyor... 

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 109 gayrimenkul! 

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Konya ili, Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde yer alan 109 gayrimenkulü satıyor...

Meram Belediyesi Konya'da gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Cihanbeyli satılık 1.293 adet gayrimenkul! Yüzde 20 indirim ve 4 taksit fırsatıyla!

Konya Cihanbeyli'de 1.293 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkullerin peşin ödeme ile alınmasında yüzde 20 indirim ikanı sunulurken, alıcılara 4 taksitle ödeme imkanı da sağlanıyor...

Konya'da 11 ayda 9,7 milyar TL’lik gayrimenkul satışı gerçekleşti!

2020 yılının 11 ayında Konya'da 79 bin 148 adet gayrimenkul satışı yapıldı. Bu satışın değeri 9 milyar 714 TL oldu.

Emlak Bankası 17 ilde 73 adet gayrimenkul satıyor!

Emlak Bankası A.Ş; Samsun, Mersin, İzmir, Kütahya, Konya, Ordu, Manisa, İstanbul, Kayseri, Karabük, Hatay, Bilecik, Afyonkarahisar, Ankara, Kahramanmaraş, Eskişehir ve Tekirdağ'da yer alan 73 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

THK'dan İstanbul ve Konya'da satılık 5 gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da bulunan 4 adet ve Konya Akşehir'de bulunan 1 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihale ilanları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sümer Holding 6 ilde 7 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Balıkesir, Bilecik, Adana, Konya, Zonguldak ve Sivas'ta 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 5 Kasım 2014 tarihinde yapılacak...

Gayrimenkul satışları yüzde 7,5 geriledi, markalı konut satışı hız kesmedi!

TÜİK verilerine göre, gayrimenkul satışlarında bu yılın ilk dört ayında yüzde 7.5 ve nisanda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12.3'lük düşüş görülse de markalı konut üreticileri satışlardan memnun.

Milli Emlak İzmir'de 3 adet gayrimenkul satıyor: 5 milyon 170 bin liraya!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Karşıyaka Emlak Müdürlüğü İzmir Menemen ve Aliağa'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 18 Haziran ve 19 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

OMV Petrol Ofisi 4 ilde 7 adet gayrimenkul satıyor!

OMV Petrol Ofisi Konya Kuzukuyu Mahallesi, Acıpınar Mahallesi ve Ziyagökalp Mahallesi'nde, Mersin'de tece Mahallesi ve Mezitli Mahallesi'nde, Çanakkale'de Çardak Köyü'nde, Sakarya'da Şevkiye Mahallesi'nde 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gayrimenkul satış sözleşmesinden cayma hakkı!

28 Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe giren Yeni Tüketici Kanunu ile birlikte ön ödemeli satış sözleşmesini imzalayan tüketicilere yeni haklar tanınıyor. İşte onlardan biri: Gayrimenkul satış sözleşmesinden cayma hakkı..

Emre Erol: Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdü!

TUİK’in bugün yayınladığı konut satış istatistiklerini yorumlayan Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol, Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdüğünü bildirdi. Erol, ikinci el konut satışlarındaki artışı mevsimsel hareketliliğe bağlı

Milli Emlak Muğla'da iki adet gayrimenkul satıyor: 8 milyon 280 bin liraya!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Akçaova Köyü ve Salihpaşa'lar Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 11 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30'da ve 14:50'de gerçekleştirilecek...

konya gayrimenkul satışı Haberi

konya gayrimenkul satışı

Konya ili Karapınar Milli Emlak Şefliği tarafından, Konya ili, Karapınar ilçesinde yer alan 79 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkuller arasında, arazi, tarla, ham toprak, bina, bahçe ve arsalar yer alıyor. 

Konya Karapınar'da satışı yapılacak gayrimenkullerin ihalesi açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:20'de gerçekleştirilecek. 

İşte Konya Karapınar'da satışı gerçekleştirilecek 79 gayrimenkulle ilgili tüm ayrıntılar...

Konya Karapınar'da aralarında arazi, tarla, ham toprak, bina, bahçe ve arsaların yer aldığı 79 gayrimenkul satılıyor. 

Satışı yapılacak gayrimenkuller için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. Aynı zamanda 24 taksitle ödeme imkanı da bulunuyor.

Konya Karapınar'da satışı yapılacak gayrimenkuller 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf tutuluyor. 

İşte Karapınar Milli Emlak Şefliği tarafından gayrimenkul satışına ilişkin verilen o ilan ve gayrimenkullerin...