25 / 04 / 2024

Konya Ilgın grup yolları

Konya Ilgın grup yolları

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın İlçesi’nde 6 mahalleyi birbirine ve ilçe merkezine bağlayan toplam 40 kilometre uzunluğundaki mahalle yollarında standardı yükseltti.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  Ahmed A.S.Z. tarafından kuruldu.

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Konya Ilgın grup yolları Haberi

Konya Ilgın grup yolları


Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya’nın tüm ilçelerinin yaşam standardını yükseltmek için yatırımlarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, prestij caddelerin yanı sıra mahalle yollarındaki çalışmalarını da birer birer tamamlıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın ilçelerinde Büyükşehir sorumluluğundaki bütün mahalle yollarını tamamlamak için çalışmaların sürdüğünü belirterek, mevcut yolların da standartlarını artırdıklarını dile getirdi.


Ilgın’da 6 mahalleyi ilçe merkezine ve birbirine bağlayan yollarda çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını kaydeden Başkan Akyürek, “Kadınhanı İlçesi’nin Atlantı ve Mahmudiye mahalleleri ile Ilgın’ın Dülger ve Kale mahallelerinin birbiriyle ve Ilgın ilçe merkeziyle ulaşımını sağlayacak 22 kilometre uzunluğundaki yol ile Ilgın Gökçeyurt, Selçuklu Uzundere mevkii üzerinden il yoluna bağlanan 18 kilometre uzunluğundaki hattın bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Yaklaşık 8 milyon liraya mal olacak yatırım ile Ilgın’ın mahalle yollarında...