19 / 04 / 2024

Konya Kadınhanı Millet Bahçesi projesi

Konya Kadınhanı Millet Bahçesi projesi

İlçelerde de kentsel dönüşüm projeleri yürüttüklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kadınhanı millet bahçesi, kilit taş üretim tesisi çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

O ilde KDV'den muaf 18 adet konut imarlı arsa satışa çıktı! Belediye tarihi açıkladı! 

Konya Kadınhanı Belediye Başkanlığı, Konya ili, Kadınhanı ilçesinde yer alan 18 adet konut imarlı arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Konya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 18 taksitle arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler şimdi bakın!

Konya İli Kadınhanı Belediye Başkanlığı, Konya ili, Kadınhanı ilçesi, Tepebaşı Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsayı 18 taksit imkanıyla satıyor. İşte arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Bu ilde tam 12 taksitle imarlı 12 arsa satılacak! 

Konya İli Kadınhanı Belediye Başkanlığı, Konya'da yer alan 12 arsayı 12 taksitle satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Konya'da 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkadı. 

TOKİ’den Konya Kadınhanı'nda 3+1 daire fırsatı! 3 bin 187 TL taksitle!    

TOKİ Konya Kadınhanı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Kadınhanı'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Kadınhanı'nda  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Kadınhanı sosyal konut projesi...

340 bin liraya KDV'den muaf arsa alabilirsiniz! 12 ay taksit imkanı da var! 

Konya ili Kadınhanı Belediyesi, Konya ili, Kadınhanı ilçesi, Kayabaşı ve Tepebaşı mahallelerinde yer alan 27 adet arsayı satıyor. 12 taksitle arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Konya'da arsa fırsatı! 37 bin 500 TL'ye imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Karakurtlu Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:20'de yapılacak.

Konya'da 86 bin TL'ye satılık bina! İhalesi 30 Haziran'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Atlantı Kasabası Mahallesi'ndeki imarlı bina için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Konya Kadınhanı Millet Bahçesi projesi Haberi

Konya Kadınhanı Millet Bahçesi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli programlar için geldiği memleketi Konya'da, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem'i makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bazı bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Bakan Murat Kurum ve beraberindekiler, daha sonra ilçede yapımı süren çalışmaları inceledi.

Daha sonra Akşehir ilçesine geçen Bakan Murat Kurum, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

İlçe merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kurum, vatandaşlarla bayramlaştı.

Kurum, sağlıklaştırması yapılan Tabakhamam Sokak'taki incelemelerden sonra gazetecilere açıklamalarda yaptı.

Bayram namazından sonra Konya'da ziyaretlerde bulunduğunu söyleyen Murat Kurum, "Tüm milletimizin, vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı tekrar tebrik ediyorum." diye konuştu.

Murat Kurum, Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 10'unun engelli olduğunu anımsatarak, "Şehirlerimizi engelsiz hale getirmek için çalışmalarımızı belediyelerimizle yürütüyoruz. 10 milyon engelli vatandaşımıza daha iyi şartlar sunmak...