29 / 03 / 2024

konya kiralık

konya kiralık

Konya’da konut fiyatları hızla artıyor. Analizleriyle sektörün nabzını tutan emlakjet.com’un yaptığı araştırmaya göre, yükselişi öngörerek ev satın alan yatırımcılar, satın aldıkları evlerden bir yıl içerisinde ortalama yüzde 20’ye yakın kar elde ettiler.

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Fehmi Belgemen: Konya'da kiralık ev bulunmuyor!

Son dönemde köyden kente göçün artması ve Suriye'den gelen mülteciler, Konya'da bazı problemleri de beraberinde getirdi. O problemlerin başında da hiç şüphesiz kiralık ev bulma sıkıntısı geliyor.

Konya'da kiralık ev kalmadı!

Kiralık ev sıkıntısı her geçen gün artmaya başladı. Üniversitelerin açılması ve Suriyeli mülteci sayısının artması ile kiralık ev sıkıntısı giderek büyürken, kira fiyatları ise aldı başını gidiyor.

Konya'da kiralık ev fiyatları arttı!

Okulların tatil olması, düğün sezonun devam etmesine bir de kentsel dönüşüm eklenince Konya'da kiralık ev bulmak zorlaştı. Kiralık evlere artan talep, fiyatları da yukarı çekti.

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

konya kiralık Haberi

konya kiralık

emlakjet.com Genel Müdürü Okan Arı, Konya’nın özellikle son bir yıl içerisinde Suriye, İran gibi ülkelerden yoğun olarak göç aldığını, konut fiyatlarındaki hızlı yükselişin temelinde nüfus artışının olduğunu belirtti. Kiralık ev bulmanın zorlaştığı Konya’da ev kiralarındaki hızlı artışın konut fiyatlarının da tırmanmasına sebep olduğunu ve kiraların bir yıl içinde yüzde 26 arttığını ifade etti.



emlakjet.com, Konya konut piyasasındaki hareketliliği analiz ederek, artan konut fiyatları hakkında detaylı bir araştırma yaptı. emlakjet.com’un yaptığı araştırmaya göre, Konya’da konut fiyatları hızla yükseliyor. Analize bakıldığında, yükselişi öngörerek ev satın alan yatırımcıların satın aldıkları evlerden bir yıl içerisinde ortalama yüzde 20’ye yakın kar elde ettikleri görülüyor. emlakjet.com Genel Müdürü Okan Arı, konut fiyatlarındaki bu hızlı artışın temelinde hızla göç alan Konya’daki nüfus artışının etkili olduğunu söyledi.


Okan Arı,...