13 / 12 / 2025

konya kulu arsa fiyatları

konya kulu arsa fiyatları

90 bin metrekare arazi için ihaleye çıkan Konya'nın Kulu Belediyesi, arazileri TL cinsinden satacak olmasına karşın fiyatları Avro cinsinden hesapladı. Köylü tepki gösterince ihale ertelendi.

Eskişehir ve Konya’da satılık imarlı 3 arsa! Yüzde 30 peşinat ve 12 taksit fırsatıyla!

Eskişehir ve Konya’da yer alan 3 adet arsa satışa çıkarıldı. İki şehirde yer alan arsaların satış ihalelerinin 22 Temmuz tarihinde yapılacağı belirtildi.

Gaziantep ve Konya’da satılık arsa ve dükkanlar!

Gaziantep ve Konya’da yer alan arsa ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Merakla beklenen satış ihalelerinin 17 Temmuz ve 22 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.

Belediyelerden Konya ve Gaziantep’te satılık 15 arsa ve dükkan!

Belediyeler Konya ve Gaziantep’te yer alan 15 adet arsa ve dükkanı satış çıkardı. Satış ihalelerinin 11 Haziran ve 16 Haziran’da yapılacağı belirtildi.

Belediyelerden Konya ve Malatya’da satılık arsa ve araziler!

Konya ve Malatya’da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 20 Mayıs ve 27 Mayıs’ta yapılacak. 

Belediyeler Konya ve Gaziantep’te 5 katlı kargir bina ve 3 arsa satıyor!

Konya ve Gaziantep’te yer alan 5 katlı kargir bina ve 3 arsa satışa çıkarıldı. Merakla beklenen satış ihaleleri 6 Mayıs ve 7 Mayıs’ta yapılacak. 

Belediyelerden Konya ve Mersin’de satılık 16 arsa!

Kayseri ve Konya’da yer alan 16adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 15 Nisan tarihinde yapılacak.

Belediyelerden Yalova ve Konya’da satılık 4 arsa! 16 taksit imkanıyla!

Konya ve Yalova’da yer alan 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 9 Nisan ve 10 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Naci Görür'den 'Konya depremi' açıklaması geldi: Bölgeyi etkileyebilecek büyük bir fay!

Konya, Kulu'da dün 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, Prof. Dr. Naci Görür de depremin ardından yaptığı açıklamada, "Bu fay Eskişehir dahil bölgeyi etkileyebilecek büyük bir fay" dedi.

Balıkesir ve Konya’da satılık 6 arsa! 24 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir ve Konya’da yer alan 6 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 11 Mart ve 12 Mart’ta yapılacak. 

Belediyeler Muğla ve Konya’da 4 arsa satıyor!

Muğla ve Konya’da yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 11 Mart ve 12 Mart tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

Belediyelerden Yalova ve Konya’da satılık arsa ve iş yeri!

Konya ve Yalova’da yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Şubat 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Bursa ve Konya'da taksitle arsa ve konut satıyor! 30 bin TL’den başlayan fiyatlarla…

Milli Emlak Bursa ve Konya’da toplam 32 adet gayrimenkulü satacağını duyurdu. 30 bin TL’den başlayan arsa ve konutların satış ihalesiyle ilgili ayrıntılar açıklandı.

Milli Emlak Ankara ve Konya’da KDV’den muaf arsa ve arazi satıyor! 132 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya’da yer alan arsaları satışa çıkardı. KDV’den muaf şekilde satışa sunulan arsa ve arazilerin fiyatları 132 bin TL’den başlıyor.

konya kulu arsa fiyatları Haberi

konya kulu arsa fiyatları

Konya’nın Kulu ilçesinde belediye tarafından satılacak arazi fiyatlarının Avro üzerinden hesaplanmasına köylüller tepki gösterince ihale ertelendi. -

Cumhuriyet'ten Gamze Bal'ın haberine göre; Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamda bulunan Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, “Kulu’daki bütün köy ve mahallelerimizde yapılan tek katlı bir evin bile en düşük maliyeti 50 bin Avro (450 bin TL) civarında. İki katlı evler 90 bin ila 100 bin Avro (800-900 bin TL) arasında. Hal böyle iken belediyemizin arsalarının 68 bin-120 bin TL arasında satılması çok da yüksek bir fiyat değil” diye konuştu. 

Fakat köylüler bu duruma sert tepki gösterince Ünver, heyetle birlikte Yeşilyurt’a gitti ve toplantı yaptı. Ardından söz konusu ihalenin iptal edildiği, ancak fiyatların revize edilip yeniden ihaleye çıkılacağı açıklandı.

‘ÇALIŞANA DA AVRO VERİN’

Köylüye yaptığı...