20 / 04 / 2024

Konya Metrosu ihale tarihi

Konya Metrosu ihale tarihi

Konya’nın dört bir yanını birbirine bağlayacak Konya Metrosu Projesi'ne ilişkin hazırlıklar tamamlandı. 13 Ekim’de etüd, proje ve mühendislik hizmetleri işi ihalesine çıkılacak.

TOKİ Konya projesinde son dakika müjdesi! 444 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesinin ihale tarihini açıkladı. Konyalılar bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Konyalılara büyük müjde! Tam 106 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya projesinin ihale tarihini açıkladı. TOKİ Konya projesinde 106 konut yer alacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya'da hazineye ait 174 kamu lojmanı satılıyor!

Konya'da mülkiyeti hazine'ye ait 174 lojman 2 ile 16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunulacak...

Konya Metrosu 4,5 yıldan önce tamamlanacak!

Konya'nın en büyük devlet yatırımı olan Konya Metrosu Projesi’nin önemini ve şehre kazandırdıklarını anlatan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Metro ile birlikte Konya dünyaca metrosu olan şehirler arasına yükselecek'' dedi.

Konya Metrosu çalışmaları ne durumda?

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, "Son dönemde Konyamız çok önemli yatırımlar alıyor. Bunların başında Konya metrosu. Konya metrosunun temellerini atmak için çalışmalar yürütüyoruz. Konyamız inşallah birkaç yıl içinde metrosu olan şehirler sınıfına ulaşmış olacak" dedi...

Konya YHT Garı 77 milyon liraya ihale ediliyor!

3 yıl boyunca tamamlanması planlanan TCDD Konya YHT Garı için yeni bir ihale düzenleniyor. Tamamı 68 milyon liraya tamamlanacak olan inşaatın tamamlanma ihalesinin bedeli 77 milyon lira olarak açıklandı.

Konya metrosu 4 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesince yapılacak ve 7,5 milyar liraya mal olacak Konya metrosu 4 yıl sonra hizmet vermeye hazır hale gelecek...

Konya Metrosu'nun ihalesine 3 firmadan teklif!

Konya'da yıllardır beklenen Konya Metrosu'nun ihalesi gerçekleşti. İhale kamuoyunun da yakından bildiği 3 firma teklif verdi.

Konya Metrosu’na bakanlık destek verecek! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, metro ihalesinin bu ay içinde yapılacağını söyledi. Ayrıca, Ulaştırma Bakanlığı projeye 1 milyar liralık katkı sağlayacak. 

Konya'ya 1 milyon euroluk metro yatırımı! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği Konya Metrosu projesinin 1 milyar avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirileceğini söyledi. 

Konya Metrosu ihale tarihi Haberi

Konya Metrosu ihale tarihi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Konya'nın dört bir yanını birbirine bağlayacak Konya Metrosu Projesi'ne ilişkin hazırlıkların tamamlandığını belirterek, 13 Ekim'de etüd, proje ve mühendislik hizmetleri işi ihalesine çıkılacağını söyledi.


Bakan Bilgin, Konya'da toplu ulaşımın omurgasını oluşturması için planlanan Konya metro hattı için proje ihale aşamasına geldiklerini ifade ederek, Bakanlığa bağlı, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM) tarafından gerçekleştirilecek Konya Raylı Sistem Hattı Projeleri'nin hazırlanması işiyle ilgili şartname çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Konya Metro Projesi etüd, proje ve mühendislik hizmetleri eşi ihalesi kapsamında 13 Ekim'de ön yeterlilik tekliflerinin alınacağını anlatan Bilgin, “Konya'nın dört bir yanını birbirine bağlayacak olan Konya metrosunda en önemli adımı atmış bulunuyoruz" dedi.


"44,7 kilometre uzunluğunda olacak"

Söz konusu hattın Konya'da toplu ulaşıma büyük rahatlık getireceğine işaret eden Bilgin, toplam...