24 / 04 / 2024

Konya Mozaikpark nerede

Konya Mozaikpark nerede

Tarih boyunca onlarca uygarlığa ev sahipliği yapan Konya’da her geçen yıl pek çok şey değişiyor. Mozaikpark lansmana özel 120 ay vade ve Türkiye Finans’tan yüzde 0,64’den başlayan oranlarla şehrin merkezinde ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri neresi? Ardıçlı TOKİ kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 nerede? İşte TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 nerede? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Konya Meram Emekli kurası!

509 konutluk TOKİ Konya Meram Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Konya Meram Emekli kurası ne zaman nerede yapılacak?

Konya Hadim TOKİ Konutları kurası nerede?

TOKİ Konya Hadim prpjesinde 171 adet daire yer alıyor. Peki Konya Hadim TOKİ Konutları kurası nerede?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Taşkent Belediyesi'yle ortaklaşa inşa edildiği projede 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

TOKİ Konya Hadim projesinde toplam 171 adet daire bulunuyor. Peki Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Hadim Evleri'nde kura çekiliş heyecanı başlandı. Peki TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Taşkent Konutları kurası nerede?

Toplamda 108 adet dairenin yer aldığı proje Taşkent Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirildi. Peki TOKİ Konya Taşkent Konutları kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim Belediyesi katkısıyla hayata geçirilen projede 171 adet daire mevcut. Peki Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

3+1 ve 4+1'lerin kura çekilişinin yapılmayacağı projede 2+1'ler için kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

Konya Ilgın TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplamda 609 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede bazı dairelerde başvurular konut sayısından az kaldı. Peki Konya Ilgın TOKİ kura çekilişi nerede?

Konya Mozaikpark nerede Haberi

Konya Mozaikpark nerede

Tarih boyunca onlarca uygarlığa ev sahipliği yapan Konya’da her geçen yıl pek çok şey değişiyor. Hayata farklı bir ayrıcalık sunan konut projeleri, konsept yapılar ve yeni merkez binaları hızla yükseliyor. Bu yükselişin temellerini atan firmalar bazen inşa ettikleri projelerle bazen de yaşam alanlarına kattıkları tarzlarıyla sektöre farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Zirvepark ile özel konsept proje üreten firmaların arasına adına yazdıran Somuncu Grup, yeni projesiyle de çok konuşulacağa benziyor. 


Mozaikpark isimli yeni projesi ile Somuncu Grup, değişen Konya’nın değişmeyen merkezine en yakın mesafede herkesin kendi hikayesini yazabileceği gerçek bir ev inşa ediyor. Farklı tip ailelerin mutlu anlarına ev sahipliği yapacak bir yuva için özenle hazırlanan Mozaikpark’ta hem çekirdek, hem de geniş aileler için en fonksiyonel daire tipleri mevcut. Açık mutfaklı,...