09 / 12 / 2025
fuzul

konya sağlık yatırımları

konya sağlık yatırımları

Yeni dönemde sağlık alanında önemli hizmetler planladıklarını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da yapımı devam eden şehir hastanesinin gelecek yıl hizmete açılacağını söyledi.

Konya'da sağlık yatırımları artıyor!

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya ve de Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptı Baloğlu, Konya'da kongre sürecinin başladığını ve 18 ilçede tamamlandığını ifade etti.

Mustafa Baloğlu Konya'daki sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Konya İl Teşkilatı 'nın kongre sürecini değerlendirerek sözlerine başlayan Milletvekili Baloğlu, kongrelerin 18 ilçede tamamlandığını, bu ilçelerde bir demokrasi şöleni yaşandığını dile getirdi.

Makyol İnşaat'ın Romanya'daki yatırımlarının portföy büyüklüğü 3 milyar avroyu aştı!

Türkiye’nin köklü inşaat firmalarındanMakyol İnşaat, Romanya genelinde yürüttüğü 7 aktif proje aracılığıyla yatırımlarında 3 milyar avronun üzerinde toplam portföy büyüklüğüne ulaştı.

20 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren Urogen Medikal iflas etti! 

Sağlık sektöründe 20 yıllık tecrübeli, genç ve dinamik kadrosu ile adından sıkça söz ettiren Urogen Medikal iflas etti. 

Sağlık sektörünün öncülerinden Gözde Grubu'ndan konut projesi müjdesi! MyVia London projesi hayata geçiriliyor

Türkiye çapındaki sağlık ve inşaat yatırımlarıyla tanınan Gözde Grubu, İngiltere'de sağlık turizmi alanında başlattığı yatırım zincirine yapı tarafını da ekledi. 

Bakan Mehmet Şimşek: Sosyal konut arzına büyük yatırımlar yapıyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal konut arzına büyük yatırımlar yaptıklarını dile getirerek, deprem bölgesindeki yeni inşaatların yanı sıra ülke genelinde konut stokunun artacağını belirtti.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Sağlık Personeli alımlarında kura çekilecek! Kura çekim Nisan 25 ve 26'sında yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'nın 42 bin 500 yeni personel alımı süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı geçen sene olduğu gibi bu sene de 42 bin 500 personel alacak. İkinci etap Sağlık Bakanlığı alımları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama yapılması bekleniyor.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihi belli mi? Sağlık Bakanlığı alımları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı 10 bin sözleşmeli personel, 10 bin işçi alımı için başvurularını tamamladı. ÖSYM ve İŞKUR aracılığıyla başvurularını gerçekleştirenler gözlerini kura çekimine çevirdiler. İşte Sağlık Bakanlığı personel alım sürecine dair tüm merak edilenler...

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

konya sağlık yatırımları Haberi

konya sağlık yatırımları

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulunan Koca, 31 Mart'tan sonra 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme girildiğini, bu dönemin ülkenin gelişmesi ve kalkınması için çok önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yapısı gereği, hızlı ve nitelikli kararlar alarak uygulamayı hedeflendiğini belirten Koca, "31 Mart sonrası bu uzun, 4,5 yıllık seçimsiz dönem, özellikle daha pratik kararların alındığı, daha hızlı hareket edilen, daha sonuç odaklı bir icraat dönemi olacak. O nedenle gecemizi gündüzümüze katarak, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, önümüzdeki dönemi güçlü bir icraat dönemi olarak tamamlamak istiyoruz. 31 Mart bu icraat döneminin enerjisini alan değil, bu...