29 / 03 / 2024

Konya Sanayi Sitesi son durum

Konya Sanayi Sitesi son durum

Konya'da hayata geçirilen ve 3 milyar yatırım bedeline sahip Konya Sanayi Sitesi'ni dolgusuz proje alanına inşa edildiği iddia edildi.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Konya Sanayi Sitesi dolgusuz alana mı yapılıyor!

Konya'da hayata geçirilen ve 3 milyar yatırım bedeline sahip Konya Sanayi Sitesi'ni dolgusuz proje alanına inşa edildiği iddia edildi.

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Konya Hadim'e yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Hadim ilçesine yapılacak sanayi sitesi için ihale sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Belediye Meclis üyeleri ile işi üstlenen yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Afyon 1. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınacağı alanın imar planı askıda!

Afyon Belediye Meclisi'nde alman karar sonrasında Konya yolunda bulunan ve sanayi sitesi alanı olarak tespit edilen arazi, İmar Müdürlüğü'nde askıya çıkarıldı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne 934 adet iş yeri yapılacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Konya Sanayi Sitesi son durum Haberi

Konya Sanayi Sitesi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve arsa bedeliyle beraber toplamda 3 milyar TL'yi bulan Yeni Konya Sanayi Sitesi projesi için yeni iddia ortaya atıldı.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre; Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayi'nin taşınması dahilinde 2 milyon metrekarelik alanda başlatılan Yeni Sanayi Sitesi projesinin zemin iyileştirilmesi gerçekleşmeden inşaat yapıldığı öğrenildi. Alanın direkt kazılıp, toprak üzerine hiçbir yalıtım ve yapılmadan beton döküldüğü, çevre kente olan kot farkından ötürü orta halli bir yağışta bile yeni sanayi alanında ciddi şekilde su baskınlarının meydana gelebileneceğini söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesinden bir yetkili, “Şehrin son yıllarda yapılan en önemli ve örnek projelerinden birisi olan Eski Sanayi Bölgesinin taşınması şehrin çok büyük menfaatine...