19 / 03 / 2024

konya selçuklu satılık arsa fiyatları

konya selçuklu satılık arsa fiyatları

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Yazır ve Yeniselçuk'ta bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak arsaların toplam bedeli 28 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı, Dikilitaş, Yeni Selçuk, ve Yazır'da bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 8 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Selçuklu'da 15.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Konya Selçuklu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Ticaret sahası imarlı arsaların toplam bedeli 15 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Konya Selçuklu'da 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Satış bedeli 3 milyon 800 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 24 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Konya Selçuklu'da 3.7 milyon TL'ye arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. İsteklilerin teklif zarfını 23 Şubat 2016 tarihine kadar teslim etmeleri gerekiyor.

Konya Büyükşehir'den 52.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu Dikilitaş'ta bulunan 44.547,51 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 52 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Konya Selçuklu'da 14 adet arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan 14 adet konut ve ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Konya Selçuklu Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 peşinat ve 16 taksit imkanıyla! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Ardıçlı, Dikilitaş ve Sille mahallelerinde yer alan 5 arsayı 16 taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 19 milyon 800 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Konya Selçuklu projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Selçuklu projeisnde yer alan 430 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Merkez ilçesi, Sille ve Sarayköy mahallelerinde yer alan 20 arsayı 16 milyon 610 bin TL'ye satıyor...

Konya Selçuklu'da 26.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Dairesi, Konya Selçuklu'da yer alan fabriyayı 26 milyon 500 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 11.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 152.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Dairesi, Konya Selçuklu'da yer alan fabrikayı 152 milyon 659 bin 824 TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 16.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan arsayı 16 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Konya Selçuklu Belediyesi, 2020 yılı Nisan ve Mayıs aylarında kapalı oldukları dönemin kiralarını almadı. Belediye kalan 10 aylık kira ücretlerinde de indirim yaptı.

Konya'da 40.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan gayrimenkulü 40 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan arsayı 10 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 12.9 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Dikilitaş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 920 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı.

konya selçuklu satılık arsa fiyatları Haberi

konya selçuklu satılık arsa fiyatları

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Yazır ve Yeniselçuk'ta bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak arsaların toplam bedeli 28 milyon 500 bin  TL olarak belirlendi.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Selçuklu Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kaydı yazılı gayrimenkullerin 2886 Sayılı Yasanın 35/A Maddesi hükümleri dahilinde Kapalı Zarf Usulü ile satışları yapılacaktır. Şartname ve ekleri Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir.

2 - İhale 12/01/2017 Perşembe günü saat 14.00’de Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır. İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.

3 - Arsa bedelinin ödeme şekli: Satış Bedelinin peşinatı ihale onayının tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde, kalan taksit ödemeleri aşağı listede belirtildiği şekilde ödenecektir.

4 - Muhammen bedel ile geçici teminat aşağıda belirtilmiştir.

İHALEYE KATILACAK OLANLARDAN İSTENEN BELGELER

A) İç...