05 / 05 / 2024

kooperatiflerin sanayi parselleri

kooperatiflerin sanayi parselleri

Kentsel dönüşüm uygulamalarına kaynak sağlanması amacıyla Hazineye ait sanayi parselleri küçük sanayi kooperatiflerine satışı yapılacak. 

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Hazineye ait sanayi parselleri satılabilecek!

Milli Emlak Genel Tebliği ve Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'na göre, Hazineye ait sanayi parselleri küçük sanayi kooperatiflerine satılabilecek.

Hazineye ait sanayi parselleri sanayi kooperatiflerine satılacak!

Kentsel dönüşüm uygulamalarına kaynak sağlanması amacıyla Hazineye ait sanayi parselleri küçük sanayi kooperatiflerine satışı yapılacak. 

Sanayicilerimize sanayi parselleri tahsis ediyoruz!

Gölcük Sanayi Sitesi açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Sanayicilerimiz için altyapısı tamamlanmış sanayi parselleri tahsis ediyoruz'' diye konuştu.

OSB'lerde atıl parsel kalmayacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Üretim, gelir ve istihdam arttırma hedeflerimiz doğrultusunda, OSB'lerde yatırım yapılmayan sanayi parselleri tahsisi iptal edilecek" dedi.

Antalya OSB 275 bin metrekare büyüdü!

Antalya OSB yatırımcılardan gelen yoğun talebi karşılamak için yeni sanayi parselleri oluşturmaya devam ediyor. Bünyesine kattığı 44 yeni sanayi parseli ile 692 hektarlık alanda 331 sanayi parseline ulaştı.

Osmancık OSB'nin sanayi parselleri bakanlık onayında!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi(OSB)'nin Sanayi parselleri Bakanlık Onayında Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesinin şehir plancısı tarafından hazırlanan imar planlarının bakanlık onayına gönderildiğini belirtti.

Osmancık OSB'nin 39 sanayi parseli bakanlık onayında!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’nin Sanayi Parselleri Bakanlık Onayında Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesinin şehir plancısı tarafından hazırlanan imar planlarının bakanlık onayına gönderildiğini belirtti.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi cazibe merkezi olacak!

CHP milletvekili aday adayı Volkan Kılıç, Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Küçük sanayi siteleri ve kooperatiflerin Eskişehir'in ekonomisinde önemli bir rol oynadığını ifade eden Volkan Kılıç, sanayi esnafının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini

Balıkesir OSB yeni sanayi parselleri yaratmak için bakanlığa başvuracak!

Balıkesir, Çin’den sonra Belçika ve Danimarka’nın da markajında. Halen 70 firmada 5 bin 500 kişinin istihdam edildiği Balıkesir OSB’de inşaat çalışmaları süren 25 firmanın da üretime katılması ile çalışan sayısının 7 bine çıkması bekleniyor.

Ankaon Emlak İnşaat Taşımacılık Sanayi Şirketi kuruldu!

100 bin TL sermaye ile kurulan Ankaon Emlak İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketinin 50 bin TLlik bölümü Nejla Akkoça ve 50 bin TLlik kısmı ise Orhan Akkoça ait durumda

Akpal İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Şirketi kuruldu!

100 bin TL sermaye ile kurulan Akpal İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin 75 bin TLlik kısmı Aylin Berkmana ve 25 bin TLlik kısmı ise Nazmiye Aydoğduya ait durumda

AAG Gayrimenkul Turizm Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

AAG Gayrimenkul Turizm Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Cem Bora Kalycıoğlu, Başkan Yardımcısı olarak Tevfik Çerçinli ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Recep Ercan Keskin görev yapacak

kooperatiflerin sanayi parselleri Haberi

kooperatiflerin sanayi parselleri

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kalkınma planı olan ve 2019-2023 dönemini kapsayan On Birinci Kalkınma Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasıyla TBMM'ye sunuldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; program kapsamında çevre ve şehircilik alanlarıyla ilgili konular yer aldı.

Verilere göre, afet tehlikesi ve riski altında bulunan alanlar ile bu alanlar dışındaki riskli yapıların yer aldığı arsa ve araziler, fen ve sanat norm ve standartlarına uygun, sağlıklı ve güvenli yaşamayı esas alacak şekilde dönüştürülecek.

Yüksek öncelikli alanların, çok ölçütlü değerlendirme sistemiyle öncelik verilecek ivedilikle dönüştürülecek.

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında dönüşüm alanlarının altyapılarının oluşturulması, idari ve çevresel düzenlemeler ve kira yardımları ile hak sahiplerinin mali ihtiyaçlarının karşılanması için finansman modeli üretilecek.

- Yerli ve yenilikçi malzeme üretilmesi desteklenecek

Kentsel dönüşüm uygulamalarına kaynak sağlanması için Hazineye ait...