25 / 04 / 2024

Köprüceli İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi

Köprüceli İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi

Köprüceli İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi , 8 Şubat 2013 tarihinde, 40 bin TL sermaye ile, İlhan Bertan Köprüceli ve Başak Köprüceli ortaklığıyla kuruldu...

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Penpedağ tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Maksut Ünal tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi kuruldu!

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Şimşek tarafından kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Fuat Özdemir tarafından kuruldu.

Prodapp Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Prodapp Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Sancektepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Şahin tarafından kuruldu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

Liman Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı! 

Liman Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Liman Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı! 

Prıus İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Prıus İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Köprüceli İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi Haberi

Köprüceli İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi

40 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları ve gibi gayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Şemsettin Günaltay Caddesi NO:92 B Blok Denli Apartmanı Daire:2 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, İlhan Bertan Köprüceli ve Başak Köprüceli ortaklığıyla...