19 / 04 / 2024

Koray GYO pay satışı

Koray GYO pay satışı

Yapı ve Kredi bankası A.Ş., 10 milyon 404 bin TL nominal değerli A grubu paylar ile 1 milyon 775 bin 872 TL nominal değerli B grubu payların devri ile, (A) grubu payların Yatırımcı Tazmin Merkezi'nin sahip olduğu 0,024 TL nominal değerli (A) grubu payları Koray GYO'ya devredildi.

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Koray GYO kar payı dağıtacak mı?

Koray GYO'nun ilk yapılacak Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Yönetim Kurulu'nun 8 Kasım 2021 tarih ve 2021/39 sayılı kararı ile güncellenen Kar Payı Dağıtım Politikası yayınlandı. 

Yapı ve Kredi Bankası'nın 12.1 milyon TL'lik payı Koray GYO'ya devredildi!

Yapı ve Kredi bankası A.Ş., 10 milyon 404 bin TL nominal değerli A grubu paylar ile 1 milyon 775 bin 872 TL nominal değerli B grubu payların devri ile, (A) grubu payların Yatırımcı Tazmin Merkezi'nin sahip olduğu 0,024 TL nominal değerli (A) grubu payları Koray GYO'ya devredildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun 12.1 milyon TL'lik payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Pay Alım Teklifi Tebliği Uyarınca Yapılacak Zorunlu Pay Alım Teklifi hakkındaki açıklama ve değerleme raporunun ilgili bölümü yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nde değişiklik pay sahiplerinin onayına sunuldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları Ticaret Bakanlığı'nın iznini takiben; yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebine Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izin verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesinin 2., 4., ve 15. maddelerinin tadil edilmesine, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verildi. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Rekabet Kurumu internet sitesinden, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine Rekabet Kurulu'nun 1 Nisan 2021 tarihli Kararı ile izin verildiği öğrenildi.   

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 9 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 30 Mart 2021 tarihinde tescillendi. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun Esas Sözleşmesi tadil edildi!  

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesi, "Portföyün İdaresi" başlıklı 9. Maddesi ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. Maddesine ilişkin tadil metinleri tescil edildi.

Koray GYO pay satışı Haberi

Koray GYO pay satışı

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) B) grubu pay sahiplerine zorunlu pay alım teklifi hakkında açıklama yaptı. 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş., şirketin sermayesinde 3 milyon 115 bin 999,976 TL nominal değerli (A) grubu imtiyazlı paylara sahipken,

- 29 Nisan 2021 tarihinde Murat Koray'a ait 2 milyon TL, Selim Koray'a ait 2 milyon TL, Semra Turgut'a ait 2 milyon TL nominal değerli olmak üzere toplam 6 milyon TL nominal değerli (A) grubu payların devri ile, (A) grubu payların yüzde 44,69'una,

- 4 Mayıs 2021 tarihinde Süleyman Yerçil'e ait 320 bin TL nominal değerli (A) grubu payların  devri ile, (A) grubu payların yüzde 46,25'ine,

- 7 Mayıs 2021 tarihinde Nurşin Gönül'e ait 133.360 TL, Mustafa...