26 / 04 / 2024

Kordon İstanbul daire fiyatları

Kordon İstanbul daire fiyatları

Ege Yapı tarafından Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul'da yeni etapta daireler ön satışa çıktı..

Kordon İstanbul daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak...

Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi!

Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul Belgrad Ormanı yakınlarında konumlanıyor. Peki, 1+0'dan 4+1'e farklı daire tipleri bulunan projedeki daireler ne kadar? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi...

Kordon İstanbul'da 66 bin 750 TL peşinatla!

Ege Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Kordon İstanbul'da 66 bin 750 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Üstelik projede 9 ay boyunca hiç ödeme yapılmıyor...

Kordon İstanbul nerede?

Ege Yapı imzasıyla Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi toplamda 559 daire ve 55 adet mağazadan meydana geliyor. Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

Kordon İstanbul ödemeleri 2018!

Kordon İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Kordon İstanbul'un yeni etabı satışta! Ön talepler toplanıyor!

Kordon İstanbul projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Ön talep toplanan yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. 

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

Kordon İstanbul, 84 ay sıfır faiz avantajıyla ev sahibi yapıyor!

2019 yılı sonunda daire teslimlerinin gerçekleştireceği Kordon İstanbul’dan 84 ay Sıfır (0) faiz fırsatıyla ev sahibi olmak mümkün..

Kordon İstanbul'da 84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Toplam 559 daire ve 55 adet mağazadan meydana gelen  Kordon İstanbul Ege Yapı projesinde 84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Kordon İstanbul'da yüzde 5 peşin, ilk ödeme 2019'da!

''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla basına tanıtılan Kordon İstanbul Evleri'nde satılık daire fiyatları 505 bin TL'den başlıyor..

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyat!

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen projeden daire alanlara 42 bin TL'ye kadar seyahat çeki hediye ediliyor...

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Cendere Kordon İstanbul güncel fiyat!

Cendere Kordon İstanbul güncel fiyat listesi 505 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor...

Kordon İstanbul'da 10 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Kordon İstanbul projesi Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de yükseliyor. Kordon İstanbul'da 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

Kordon İstanbul daire fiyatları Haberi

Kordon İstanbul daire fiyatları

Kordon İstanbul, Ege Yapı imzası ile Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda yükseliyor. 820 milyon TL yatırım değerine sahip projede 559 daire ve 55 adet mağazaya yer veriliyor. 

Kordon İstanbul 'da 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneği sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri ise 41 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor. 

TEM'e 2 dakika, Havaray ve metroya yürüme mesafesinde konumlandırılan Kordon İstanbul'da, dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Kordon İstanbul'da kütüphane, sanat atölyesi, özel sinema salonu, hobi odaları, çocuk oyun kulübü, misafir odası ve müzik stüdyosu yer alıyor. 

390 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Yeni etapta stüdyo ve 1+1 daireler ön satışa çıktı. Kordon İstanbul'da ilk fiyat ve 60 ay 0 faiz fırsatıyla 2 bin 450 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Kordon İstanbul daire fiyatları 390 bin TL'den...