19 / 04 / 2024

Körfez GYO halka arz geliri ne kadar

Körfez GYO halka arz geliri ne kadar

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın yüzde 99.99 iştiraki Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın borsada satış-sabit fiyatla talep toplama ve satış yöntemi ile hisse başına 1.15 liradan gerçekleştirilen halka arzı tamamlandı...

Avrupakent GYO halka arzı nasıl değerlendirilmeli?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan haftalık bültende Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz başvurusunun onaylandığı belirtildi. Peki, Avrupakent GYO halka arzı nasıl değerlendirilmeli?

Vera GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi?

Vera Konsept halka arz sonuçları için sorgulamalar hızlandı. Geçen hafta halka arz olan Vera GYO talep toplama işlemleri 20 Ekim’de sona erdi. Vera Konsept halka arz sonuçları ise en sık aratılanlar arasında yer alıyor. Peki, Vera GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi? İşte detaylar...

MHR GYO halka arz oluyor! Halka açıklık oranı yüzde kaç olacak?

MHR GYO halka arz olacağı öğrenildi. Halka arzın ardından MHR GYO'nun halka açıklık oranının ise yüzde 25 olacağı belirtildi.

ADRA GYO Halka arz ne zaman? Adra gayrimenkul halka arz kaç lot veriyor, Adra GYO hangi bankada var? 

Borsa İstanbul’a emlak devi bir şirket daha giriyor. Yazlık bölgelerdeki inşaatları ve kaliteli projeleriyle sektörde yer alan Adra GYO talep toplayacağını açıkladı. İşte Adra GYO halka arza ilişkin tüm detaylar...

Körfez GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıkladı.

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu resmen aldı! 

Körfez GYO, Tuzla arsası kapsamında Emlak Konut GYO lehine 10 milyon 313 bin 365,86 TL ipotek tesis edildiğini açıkladı. Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu aldı. İşte ayrıntılar...

Körfez GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Körfez GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre, şirket 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 döneminde 28 milyon 185 bin 318 TL hasılat elde etti. 

Körfez GYO 2021'de 31.6 milyon TL'lik satış yaptı!

Körfez GYO tarafından yayınlanan 2021/4 Dönem Geçici Vergi Beyanname Eki Gelir Tablosu'na göre, şirketin yurt içi satışları 31 milyon 588 bin 344 TL olarak belirlendi. 

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Kocaeli Körfez arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri ne kadar oldu?

Körfez GYO, 2021'de 24.9 milyon TL'lik satış yaptı!

Körfez GYO, 2021 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım, satım veya kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi kapsamında, satım işlemleri toplam 24,9 milyon TL + KDV,  kiralama işlemlerinin toplamı 6,6 Milyon TL + KDV olarak

Körfez GYO ilk dokuz ayda ne kadar hasılat elde etti?

Körfez GYO tarafından yayınlanan finansal raporda yer alan bilgilere göre, şirketin gayrimenkullerinin ve gayrimenkule dayalı projelerinin değeri 112 milyon 355 bin 436 TL olarak belirlendi. Şirketin aynı dönemde 18 milyon 264 bin 742 TL hasılat elde ettiği açıklandı.

Körfez GYO'dan 2. çeyrekte 2 milyon TL'lik konut satışı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı 2. Çeyreğine ilişkin sorumluluk beyanı, finansal rapor ve faaliyet raporunu yayınladı. 

Körfez GYO halka arz geliri ne kadar Haberi

Körfez GYO halka arz geliri ne kadar


Körfez GYO'nun hisse başına 1.15 TL'den gerçekleştirilen halka arzı tamamlandı


Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın yüzde 99.99 iştiraki Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın borsada satış-sabit fiyatla talep toplama ve satış yöntemi ile hisse başına 1.15 liradan gerçekleştirilen halka arzı tamamlandı.


Halka arza aracılık eden Gedik Yatırım'ın yaptığı açıklamaya göre, Körfez GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 49.5 milyon liradan 66 milyon liraya artırılması nedeniyle ihraç edilen toplam 16.5 milyon lira nominal değerli payların satışı bugün itibariyle tamamlandı.


Şirketin halka arz sonrasında piyasa değeri 75.9 milyon lira olurken, halka arz geliri 18.98 milyon lira olarak...