19 / 04 / 2024

Körfezkent çarşı Emlak Konut projesi

Körfezkent çarşı Emlak Konut projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Körfezkent 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Kocaeli Körfezkent Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Körfezkent Çarşı ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Körfezkent 4. Etap) projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap Konut, Sosyal Donatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Körfezkent 3. Etap projesinin 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent'in geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin geçici kabulü yapıldı...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı...

Körfezkent Çarşı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Körfezkent Çarşı için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent çarşı Emlak Konut projesi Haberi

Körfezkent çarşı Emlak Konut projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı. 


Emlak Konut tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle; "Kocaeli Körfezkent Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" nin Yer Teslimi, Yüklenici "AHES İnşaat Tic. ve San. A.Ş."  ne 27.07.2017 Perşembe günü yapılmıştır.


Emlak Konut tarafından Körfezkent bölgesinde hayata geçirilen 1, 2 ve 3. Etap konutları tamamladı ve 4. Etap Konutları'nda inşaat çalışmaları devam ediyor. 


103 ticari ünite

4 etap ve 3.600 konuttan oluşan Körfezkent Emlak Konutları’nın tam ortasında yer alan Körfezkent Çarşı projesi 35 bin 0.77 metrekarelik alan üzerinde 16 adet cadde dükkanı, 21 adet meydan dükkanı, 66 adet ofis ve home ofis olarak inşa edilecek. 

Yarın satışta

Yenikent ve Yavuz Selim’e yakın mesafede yer alan Körfezkent Çarşı projesinde satışlar...