20 / 04 / 2024

Körfezkent Çarşı

Körfezkent Çarşı

Emlak Konut imzası taşıyan Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor. Proje karma konsepte dizayn ediliyor.

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Kocaeli Körfezkent Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Körfezkent Çarşı ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent Çarşı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Körfezkent Çarşı için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent Çarşı'nın 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli'de yer alan Körfezkent Çarşı projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Körfezkent Çarşı'nın değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Çarşı Projesi'nin kira ekspertiz değerleri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Körfezkent Çarşı'da satışlar başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Körfezkent Çarşı projesinde satışlar bugün başladı.

Emlak Konut Körfezkent Çarşı için Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Emlak Konut imzası taşıyan Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor. Proje karma konsepte dizayn ediliyor.

Körfezkent 1. Etap ve Lüleburgaz Çarşı'nın değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent 1. Etap ve Lüleburgaz Çarşı projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporları"nı yayınladı. İşte ilgili değerleme raporları...

Körfezkent 4. etap fiyat listesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Körfezkent Evleri 203 bin 622 metrekare inşaat alanına sahip. İşte Körfezkent 4. etap fiyat listesi...

Körfezkent 4 Evleri nerede?

Ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 0,50 faiz oranı ile 120 ay vade yapılabilen Körfezkent 4 Konutları 10 ve 8 katlı 27 blok olarak hayata geçiriliyor. Peki Körfezkent 4 Evleri nerede?

Emlak Konut Körfezkent 4 iletişim!

Emlak Konut Körfezkent 4 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerinin 2017 yılının Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanan proje 1.096 daire ve 28 ticari birimden oluşuyor.

Körfezkent 4. Etap iletişim!

Körfezkent 4. Etap projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Dairelerin 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje Temmuz 2017 tarihinde teslim edilecek. Körfezkent 4. Etap iletişim numarası 0216 573 15 15...

Körfezkent Çarşı Haberi

Körfezkent Çarşı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Körfezkent Çarşı projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Proje  Yenikent ve Yavuz Selim’e yakın mesafede yer alıyor.  


Henüz proje aşamasında olan Kocaeli Körfezkent Çarşı projesinde ön talep toplanıyor. Projeye ön talepte bulunmak isteyenler http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/korfezkent-carsi adresinden ön talep formuna ulaşabilir.


Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi 29 Temmuz Cumartesi günü saat 09.00'da satışa sunulmaya hazırlanıyor. 


Körfezkent Çarşı projesinde konut, ofis ve ticari birimlerin yer alması planlanıyor. Projede detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak. 



Adres: Yavuz Sultan Selim Mahallesi- Mevlana Caddesi- Tütünçiftlik -körfez Kocaeli



Tel: 0216 579 15 15 

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR

Pınar DOĞAN...