28 / 03 / 2024

körfezkent iş merkezi

körfezkent iş merkezi

Emlak Konut Kocaeli Yarımca'da Körfezkent ticaret projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Erzurum Millet Bahçesi tarihi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek!

Erzurum Millet Bahçesi "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu bölgede hayata geçirilecek. Millet Bahçesi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek…

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı için protokol imzalandı

22 yıldır bitirilemeyen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının tamamlanabilmesi için TMSF Başkanı Gülal ile Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen arasında protokol imzalandı...

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi için ilk kazmayı vurdu.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

körfezkent iş merkezi Haberi

körfezkent iş merkezi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Derince-Körfez arasında, otoyolun üst kısmında inşa ettiği Körfezkent 1, 2, 3 ve 4 konutları bulunuyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bu konutların ihtiyacını gidermek için iş merkezi ve cami inşaatı için ihaleye çıkıyor. 


Körfezkent Ticari Üniteler ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ismiyle duyurulan ihalede iş merkezi toplam 106 bağımsız bölümden ve 35 bin metrekareden oluşuyor. Dini tesis alanı ise toplamda 423 metrekare büyüklüğe sahip. Anahtar teslim götürü bedelli olarak inşa edilmesi istenen ihaleye alt yapı ve çevre düzenlemeleri de dahil.


Körfezkent dükkan ihalesi 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.30’da, Emlak Konut GYO’nun Ataşehir’deki genel müdürlük binasında yapılacak.



Mavi Kocaeli...