25 / 04 / 2024

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinin kültürel anlamda önemli bir ihtiyacını karşılaması planlanan Kültür Merkezi Projesi’nde beklenen açıklamayı yaptı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Güler yapımı yılan hikâyesine dönen, 2018'de ihalesi gerçekleştirilerek müteahhite teslim edilen ve ilk kazmanın vurulmasından sonra tasarruf tedbirlerine takılarak yapımı iptal edilen Ünye Kültür Merkezi için start verdi.

YÜKLENİCİ FİRMA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, katıldığı bir radyo programında yüklenici firma ile görüşerek çalışmayı yeniden başlattıklarını müjdeledi. Başkan Güler, “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak şehrimize geldiğinde konunun çözüme kavuşturularak bir an önce projeye başlanması adına ayrılan bütçenin sağlanması için kendisinden ricada bulunmuştuk. Sağolsun bakanımız bizi kırmadı.  Bu anlamda hem kendilerine hem de projeye katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Firma kazmayı vurarak çalışmalara başladı.  Ünye Kültür Merkezi Projesi’nin 5-6 ay gibi bir sürede tamamlanması hedefleniyor. Ünye’miz ve Ordu’muz için hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. 


Geri Dön