20 / 04 / 2024

koronavirüs ofis sektörü

koronavirüs ofis sektörü

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Emlak sektöründe devrim niteliğinde yeni model! Gayrimenkul alım-satım ve kiralama artık daha kolay olacak!

Versity, gayrimenkul sektörünün, dünya çapında  tahmini olarak 4 ila 6 milyon arasında profesyoneli olmasına rağmen dijital dönüşüm anlamında yeniliklere ayak uyduramaması karşısında sektörün modernleşip dijitalleşmesi için özel bir iş modeli geliştirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Konut satışları 9 ayın zirvesini gördü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, konut sektörünü de etkiledi. Satışlar adeta son 9 ayın zirvesini gördü. Peki bu satışlar konut fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Koronavirüs çimento sektöründe çalışma sistemini nasıl etkiledi? 

Çimento sektörünün çatı kurumlarından biri olan ÇEİS, CURIOCITY Araştırma iş birliğiyle hazırladığı “Covid-19’un Çimento Sektörü Çalışma Hayatına Etkileri Araştırması” raporunu yayımladı.

Amazon, ABD'de gayrimenkul sektörünü olumlu etkiliyor!

Koronavirüsün kazananlarından Amazon, ABD’nin pandemiyle kötüleşen gayrimenkul sektörüne yabancı yatırım getiriyor. Önceden ofis alan yabancı gayrimenkul yatırımcıları, şimdi depo ve lojistik tesis satın alıyor. 

İnşaat sektörü yılın ikinci yarısından umutlu!

2020 yılında ortaya çıkan koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün 2021 yılının ikinci yarısında toplanması bekleniyor. 

Koronavirüs vakası olmayan köyden arazi almak istiyorlar!

Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Aliobası köyünde bugüne kadar hiç koronavirüs vakası görülmemesi köydeki arsalara ilgiyi arttırdı. Köy muhtarı Ramazan Tığ, “Türkiye’nin her yerinden arsa almak ve ev almak için arıyorlar. Telefonlara yetişemiyorum” dedi.

Koronavirüs Türk çimento sektörünü nasıl etkiledi?

Deloitte Türkiye işbirliğinde “Yeni Koronavirüsün Türk Çimento Sektörüne Etkileri Raporu” hazırlandı. Rapor göre, sektörle ilgili yol haritası hazırlanacak. Sektör temsilcileri, ''2020 yılı bizim için asla kayıp bir yıl olmayacak'' diyor. 

​Koronavirüs gayrimenkul sektörünü şekillendirdi!

Koronavirüs emlak sektörünü yeniden şekillendirdi. Artık mülkler, sanal turlarla gezilirken tapular da online olarak satın alınabiliyor.

koronavirüs ofis sektörü Haberi

koronavirüs ofis sektörü

Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, değişen ofis trendlerini anlattı. Ahmet Onur, “Küçük ya da büyük fark etmeksizin tüm şirketler, ticari bir alan satın almak ya da uzun vadeli sözleşmelerle kiralamak yerine, demirbaştan teknolojik alt yapıya herhangi bir ön yatırım gerektirmeyen esnek ofis çözümlerini tercih ediyor” açıklamasında bulundu. 

"Son 5 yıldır her yıl yaklaşık 2 kat büyüyen Kolektif House, yaptığı son ankette esnek çalışmaya yönelik artan talebi ortaya koyuyor" değerlendirmesinde bulunan Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü'nün kaleme aldığı 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazı şöyle: 

Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, “COVID-19 salgını iş hayatında kelimenin tam anlamıyla olasılıklar dünyasının kapısını araladı. Esnek çalışma iş hayatına geri dönüşü olmaz bir biçimde yerleşti” diyor.