26 / 04 / 2024

koronavirüs yazlık ev

koronavirüs yazlık ev

Koronavirüs salgını müstakil ve bahçeli evlere talebi artırdı. Yaz mevsiminin de gelmesi sebebiyle yazlık yerlerde müstakil ev arayışları arttı. Talep artınca evlerin fiyatlarında da artış yaşandı...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kiracı ev sahibi sorunlarına bir yenisi daha eklendi! Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından gelen haberler kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunların gittikçe arttığını gösteriyor. Son haber de Bursa İnegöl'den geldi. Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Yazlık fiyatları uçtu: 75 metrekare yazlık ev 21 milyon TL!

Yazlık bölgelere göç, konutlarda satış ve kira fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu durumu fırsata çeviren ev sahipleri ise yazlık satarken fahiş fiyatlar vermekten geri durmadı. Bir ev sahibi Balıkesir'de 75 metrekare yazlığı 21 milyon liraya satışa çıkardı.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Yüzde 25 zam sınırı ev sahiplerini kısa dönem kiralamaya yöneltti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kira artışlarına gelen sınırlama ev sahiplerinin tercihlerini değiştirdi. Yüzde 25 zam sınırına takılmak istemeyen ev sahipleri kısa dönem kiralamalara yöneldi.

Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri yüzde 10 indirimli! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok vatandaşın teknoloji alışverişinde ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar'da seçili küçük ev aletlerinde bu geceye özel yüzde 10 indirim var. Peki, Vatan'da Tefal ütü fiyatları ne kadar? Vatan'da Philips elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Beko, küçük ev aletlerinde mayıs fırsatını başlattı! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Mayıs ayı indirimlerin açıklayan Beko, çay makinesinden robot süpürgeye, buharlı ütüden el blenderine, toz torbasız süpürgeden sıcak hava fritözüne, çok sayda küçük ev aletini birbirinden cazip fiyatlarla satışa çıkardı. İşte indirimli Beko küçük ev aletleri...

Schafer küçük ev aletlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! 1 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Küçük ev aletlerinin sevilen markası Schafer’dan yüzde 20 indirim fırsatı. İndirime giren ürünler arasında elektrikli süpürge, tost makinesi ve sıcak hava fritözleri bulunuyor. Peki, Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü ne kadar oldu? 

koronavirüs yazlık ev Haberi

koronavirüs yazlık ev

Koronavirüs sebebiyle konut tercihleri de değişiyor. 'Evde kal' çağrılarının yapıldığe ve sokağa çıkma yasağının uygulandığı bugünlerde vatandaşlar gözlerini müstakil evlere çevirdi. 

Sabah Gazetesi köşe yazarı Mert Vidinli, bugünkü yazısında koronavirüs salgınının müstakil villalara olan talebi artırmasını kaleme aldı. 

İşte Mert Vidinli'nin 'Yazlık ev trendi geri dönüyor' başlıklı yazısı...

Koronavirüs nedeniyle bu yaz otellere gitmek biraz hayal gibi görünüyor. 90'larda reytingi yüksek olan yazlıkçı akımı geri mi dönüyor? Evet! Bugüne kadar benim için yazlığa gitmek çok sıkıcıydı. 'Eve kim bakacak? Kim temizlik yapıp mutfağa girecek? Maaile bu sıcaklar çekilir mi?' gibi sorular olurdu kafamda. Benim için tatil dediğin; otele gidip hizmet almaktı. Ancak gelin görün ki bu korona işleri tepetaklak etti. Bu yaz yazlıkçıların tatilleri kıymete biniyor, hatta birçok sosyetik şimdiden Bodrum-Çeşme hattındaki...