18 / 04 / 2024

Köse Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Köse Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Köse Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Süleyman Arif Tekbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ekim'de kuruldu. 

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Karğı tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile M. Yıldırım Kılıç tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Köse Danışmanlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Danışmanlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kılıç tarafından kuruldu.

Köse Elektromekanik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Elektromekanik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kılıç tarafından kuruldu.

Patika Proje Hizmetleri Ve Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patika Proje Hizmetleri Ve Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Serkan Güney tarafından kuruldu.

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Elif Ceren Gül Burak tarafından kuruldu.

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Raılıst Danışmanlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raılıst Danışmanlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ferhat Öcalan tarafından kuruldu.

Spazıo Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Spazıo Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ashraf M.A Dandarı tarafından kuruldu.

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tekin ve Ebru Avcı ortaklığında kuruldu.

Köse Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Köse Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Köse Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 18 Ekim'de Süleyman Arif Tekbaş tarafından kuruldu. 

Köse Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü etüt,plan,proje,mimarlık,mühendislik ve müşavirlik hizmetleri,mühendislik yapıları,yerleşim alanları ve maden sahalarında,jeolojik,jeoteknik,jeofizik etüdler ve maden etüdleri ,hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama,araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sondaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesapların yapılması,ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması,kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları,ÇED raporlarının hazırlanması,beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri,jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje hizmetlerinin yapılması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Köse Proje Hizmetleri...