19 / 04 / 2024

Köşedarlar İnşaat

Köşedarlar İnşaat

Köşedarlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cem Yavu, Ece Alaybeyioğlu, Ufuk Köşedar tarafından 23 Ekim'de 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile Üsküdar, Valide Atik Mahallesi'nde kuruldu

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serkan Saka tarafından kuruldu.

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Aldemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Büyük Uzunlar İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde dönüşüme giriyor!

Büyük Uzunlar İnşaat, Ataşehir'e bağlı Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi için hazırlanıyor. Büyük Uzunlar İnşaat'ın Batı Ataşehir bölgesinde başlayacağı kentsel dönüşüm projesi hangi aşamada?

Aymed Matbacılık Yayıncılık Turizm İnşaat Taahhüt Gıda ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aymed Matbacılık Yayıncılık Turizm İnşaat Taahhüt Gıda ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Mediha Aliş tarafından, Maltepe'de kuruldu.

Motto İstanbul Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Motto İstanbul Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 150 bin TL sermaye ile, Maltepe Altıntepe Mahallesi'nde, Saygın Can Bilgin Müdürlüğü'nde kuruldu.

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile, Kenan Karabıçak Müdürlüğü'nde, Gaziosmanpaşa 'da kuruldu.

Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Ümraniye'de, Muzaffer Emre Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Köşedarlar İnşaat Haberi

Köşedarlar İnşaat

Köşedarlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cem Yavu, Ece Alaybeyioğlu, Ufuk Köşedar tarafından 23 Ekim'de 10 bin TL'lik sermaye bedeli kuruldu. 


Köşedarlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhhüt işleri, konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Köşedarlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Valide Atik Mahallesi, Fahri Atabey Caddesi,...