18 / 04 / 2024

kosgeb destek paketi

kosgeb destek paketi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) hızlı destek programı kapsamı için başvuruların yarın başladığını açıkladı. 

İŞKUR açıkladı! Çalışmayanlara, ev hanımlarına ve öğrencilere günlük 654 TL, 719 TL verilecek!

İŞKUR'dan meslek edinme ve günlük 654 Türk Lirası ile 719 Türk Lirası destek verileceği kaydedildi. Devlet, sosyal yardımlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ederken diğer yandan da çalışmayanlara yönelik destek paketi ile geldiği belirtildi.

Mart 2024 aile destek paketi ödemelerini bekleyenler dikkat! Mart ayı paraları hesaplara yatırıldı mı?

Mart 2024 aile destek paketi ödemelerini bekleyenler söz konusu ödemelerin hesaplara ne zaman yatırılacağını merak ediyor. İşte aile destek ödemesi ile ile ilgili detaylar...

150 bin TL faizsiz kredi desteği ve 24 ek maaş! Kimler bu destekten yararlanacak?

Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek paketi gündemde. Bu süreçte, çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Öte yandan hesap açanlara da destek olacağı kaydedildi.

Konutlarını yenileceklere 500 bin TL destek paketi açıklandı! Şartlar ne, kimler yararlanacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım kapsamında desteklerini artırmaya devam ediyor. Bunlardan biri de ev alıp yenilecekler için 500 bin TL'lik kredi desteği. 

Deprem bölgesindeki KOBİ'lerin destek ödemeleri resmen başladı! KOSGEB desteğine başvuran hemen baksın!

KOSGEB'den işletme başına 750 bin TL'ye varan destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Deprem bölgesindeki KOBİ'ler için 925 milyon TL'lik finansman aktarılmış oldu. İşte ayrıntılar... 

KOSGEB, KOBİ destek turunda Gaziantep'te faaliyetlerini sürdürüyor

Deprem bölgesinde KOSGEB ve Dünya Bankası iş birliği ile hayata geçirilen "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı” (GTO) toplantı kapsamında anlatıldı.

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hesaplara her ay hemen 1250 lira yatırılıyor: TC kimlik no son hanesi 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 olanlar aman dikkat!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda hesaplara her ay 80 ile 1250 TL arasında para yatırılıyor. Peki, Aile Destek paketi ödemeleri ne zaman yapılacak?

Zamlı aile destek ödemeleri ne kadar olacak? Aile destek paketi Kasım 2023 ödemeleri yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşa her ay destek ödemesi yapıyor. Bu destek ödemelerinden en çok merak edilen ise Aile Destek Paketi ödemeleri.

Aile Bakanlığı destek kesesini açtı! Başvurusu onaylanan herkesin hesabına hemen 1250 TL yatırılıyor! 

Devlet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapıyor. Bu kapsamda başlatılan Aile Destek paketi ile 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapılıyor.

Son Dakika Aile Bakanı Göktaş'tan ekim müjdesi! 1250 TL'lik Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile destek paketi ödemeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı. 

Aile destek parası Ekim ayı ödemesi ne zaman yapılacak? Aile destek ödemesi ne kadar, zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek yardımlarına devam ediyor. Peki, Aile Destek Paketi Ekim ayı ödemeleri yapıldı mı? İşte detaylar...

Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? İşte detaylar...

kosgeb destek paketi Haberi

kosgeb destek paketi

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) hızlı destek programı dahilinde koronavirüs salgınından olumsuz olarka etkilenen esnaf için faizsiz kredi başvuruları yarın başlıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; destek paketini açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sayın Cumhurbaşkanımız bu hafta içi 5 milyar liralık KOSGEB hızlı destek programını kamuoyu ile paylaştı.
Bu program ile pandemiden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlıyoruz. Destekten teknoloji tabanlı start-up’lar ile imalat sektörlerinde faaliyet gösteren girişimler faydalanabilecek. Mikro işletmeler 30 bin, küçük işletmeler ise 75 bin liraya kadar finansmana hızlı bir şekilde erişebilecek. Başvurular pazartesi gününden itibaren e-devlet aracılığıyla yapılabilecek. Bütün işletmelerimizi, girişimcilerimizi başvurmaya davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.