26 / 04 / 2024

köy zekariyaköy ikinci etap

köy zekariyaköy ikinci etap

SİYAHKALEM Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy’de geliştirilen, Köy projesinde ikinci etap başlıyor. 550 ünitelik ikinci etabın temeli yıl sonuna kadar atılacak.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Katar Kızılayı ve AFAD, Amran Konut Köyü'nde 2. etabı tamamladı!

Katar Kızılayı ve AFAD’ın Fırat Kalkanı bölgesindeki işbirliği meyvelerini vermeye devam ediyor. “Amran Konut Köyü” adı verilen “Crescent Residential City” projesinin ikinci etabı tamamladı.

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmalarının yüzde 70'i tamam!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmaları devam ediyor.DHMİ Genel Müdürü Keskin "Üst yapı hizmet binalarının yüzde 95'i, ATC kule inşaatının yüzde 50'si, saha düzenleme işlerinin yüzde 70'i tamamlanmış durumda." dedi.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde bir aşama daha tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 100 dönüm alanda gerçekleştirdiği ve kentlilerin büyük beğenisini toplayan Bayraklı kıyı düzenleme çalışmalarında ikinci etabın açılışı bugün gerçekleştirilecek.

İzmir Sahilevleri Kıyı Projesi'nde 2. Etap tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Narlıdere-Sahilevleri kıyı projesinin ikinci etabını da Ağustos ayında tamamlayacak.

Antalya Akseki'ye ikinci köy konağı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’ye ikinci köy konağını kazandırıyor.

Manavgat Değirmenözü Köyü'ne 2'nci HES geliyor!

Manavgat’ta balık ölümleriyle sık sık gündeme gelen Köprüçay’daki Değirmenözü Köyü’ne Hidro Elektrik Santrali (HES) inşaatının ardından ikinci proje kapıda. Değirmenözü halkı, yeri sır gibi saklanan Mercan 2 regülatörünün de aynı köye yapılmaya başlandığını fark edince isyan etti.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

Manisa Büyükşehir’den Emre Köyü’ne modern düzenleme!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı ikinci oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Emre Köyü’ne yapılacak olan Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi Çevresi Meydan Düzenlemesi projesi görüşüldü.

köy zekariyaköy ikinci etap Haberi

köy zekariyaköy ikinci etap

SİYAHKALEM Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy’de geliştirilen, toplam 1.167 konut, 15 bin metrekarelik bir çarşı ve sosyal donatı alanlarından oluşan, yatırım değeri 1.3 milyar TL’yi bulan KÖY projesinde ikinci etap başlıyor. 550 ünitelik ikinci etabın temeli yıl sonuna kadar atılacak. 200 bağımsız bölüm ve 15 bin metrekarelik açık bir çarşıdan oluşan üçüncü etabın temeli ise 2016 yılı ortasında atılacak. İlk etapta yer alan 462 konutun yarısının da satışı tamamlandı. 


Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, ekonomik dalgalanmalara rağmen satış hedeflerine uygun ilerlediklerini belirterek, kurlarda dalgalanma olan dönemlerde genellikle yatırımların beklemeye alındığını, ancak son aylarda gerçekleşen durumun projenin satış hızına yansımasının çok sınırlı olduğunu söyledi.

KÖY’de, proje alanının 264 bin metrekaresi yeşil olan olarak ayrıldı. Projedeki uğaç transplantasyonu için bugüne kadar yaklaşık...