28 / 03 / 2024

Köyce Alaçatı daire fiyatları

Köyce Alaçatı daire fiyatları

Köyce Alaçatı projesi Suv Yapı tarafından Çeşme'de 16 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi aşağıdaki haberimizde yer alıyor...

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Cedi Osman Alaçatı'da villa kiraladı!

Yaklaşık bir senedir oyuncu Ebru Şahin ile aşk yaşayan basketbolcu Cedi Osman, Alaçatı'da villa kiraladı. 

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Alaçatı Havalimanı 2020’de hazır!

Çeşme Alaçatı Havalimanı’nda altyapı çalışmaları tamamlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan onay bekleyen projenin 2020 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Köyce Alaçatı daire fiyatları Haberi

Köyce Alaçatı daire fiyatları

Çeşme Köyce Alaçatı Evleri 16 dönüm alan üzerinde Suv Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.



Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi!


Köyce Alaçatı Evleri'nin teslimleri hemen yapılıyor. Çeşme Köyce ev fiyatları 800 bin TL ile 1 milyon 240 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.



Çeşme Köyce her biri farklı konseptte 62 villadan oluşuyor. Her biri birbirinden farklı konseptte 5 adet meydanın bulunduğu projedeki evler Osmanlı, Akdeniz ve Fransız mimarisini içinde barındırıyor




Aslında bir köy projesi olan Alaçatı Köyce Evleri ilk rezidans, villa köy projesi olma özelliğini taşıyor. Alaçatı Evleri'nde  toplamda 350 metrekarelik yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness ve pilates salonu, sauna, masaj bölümü, oyun odası, hobi salonu, şömine köşesi ve seyir terası yer alıyor.





İletişim...