26 / 04 / 2024

KPMG Türkiye raporları

KPMG Türkiye raporları

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2020 İnşaat Raporu’nu yayımladı. Hazırlanan rapora göre; Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörü, büyüme potansiyelini koruyor ancak ekonomik ve siyasi risklere karşı hassas… 

JPMorgan’dan şok Türkiye tahmini! İşte depremden sonra gerekecek para miktarı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından hasarla ilgili raporlar peş peşe açıklanırken, çeşitli kurumlardan da depremin ekonomiye etkisiyle ilgili tahminler gelmekte. Son olarak ABD merkezli Yatırım Bankası JPMorgan da depremin Türkiye’ye maliyetinin ne kadar olacağını öngören kapsamlı bir rapor ha

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında lider Türkiye!

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2021 – Gayrimenkul Raporu’nda gayrimenkul yatırımının faizden daha çok getiri sunduğuna dikkat çekildi. Raporda, pandeminin konut fiyatlarını artırdığı aktarılırken, konut fiyat artışında Türkiye'nin yüzde 32'lik yükselişle lider olduğu belirtildi.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'ndan kira sertifikası açıklaması!

2021 yılı 3 aylık mali raporlarını açıklayan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Türkiye'de sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu denetimi görüşüldü!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu ve Türkiye Varlık Fonu Bünyesinde Kurulan Alt Fonların Mali Tabloları ve Faaliyetleri Hakkındaki Denetim ve İnceleme Raporları görüşüldü.

Türkiye inşaat sektörü 2018’e temkinli yaklaşıyor!

KPMG, Türkiye inşaat sektöründe 2018’i değerlendirdiği sektör değerlendirmesini sundu. KPMG İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal 2017 yılının büyüme yılı olduğunu söyledi.

KPMG Türkiye, Levent İş Kule 3'e taşındı!

Cushman & Wakefield, KPMG Türkiye’nin İstanbul’daki yeni ofis projesi için ‘Kiracı Danışmanlığı’ ve ‘Proje Yönetimi’ hizmetlerini sundu.

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

Ferruh Tunç: S&P'nin Türkiye'nin kredi notunu düşürmesi yanlış!

KPMG'nin Türkiye Başkanı Ferruh Tunç, kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un (S&P) Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinin, tutum ve teknik içerik bakımından yanlış olduğunu belirtti.

REIDIN Türkiye Konut Fiyat Endeksleri 2016 Mart sonuçları!

REIDIN ile TÜRKİYE İŞ BANKASI arasında yapılan işbirliği kapsamında, REIDIN'in Türkiye gayrimenkul sektörüne yönelik endeks raporları Aralık 2015'ten beri TÜRKİYE İŞ BANKASI desteğiyle hazırlanmaktadır.

KPMG Türkiye, emlak sektörü kredilerinin geleceği raporunu hazırladı!

KPMG Türkiye, 2015 yılında emlak sektörü kredilerinin geleceği hakkında yaptığı Property Landing Barometer araştırmasının sonuç raporunu hazırladı.

Türkiye Konut Fiyat Endeksi Mart'ta 2,08 arttı!

Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE), mart ayında yüzde 2,08 artarak 178,80'e yükseldi. Türkiye genelinde, 45 ilde son iki yılda yapımı gerçekleşen konutların değerleme raporları analiz edilerek hesaplandı.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar'dan Atlama Kulelerindeki çökme açıklaması!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Bilirkişi raporları seçimlerden sonra hazır olacaktır. Tahmin ediyorum bir hafta, on güne kadar raporu bakana takdim ederler. Kaymanın neyden kaynaklandığı bilirkişi raporunda ortaya konacak.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

KPMG Türkiye raporları Haberi

KPMG Türkiye raporları

KPMG Türkiye’nin hazırladığı ‘Sektörel Bakış 2020’ serisinin inşaat sektörünü konut alan raporu yayımlandı. İnşaat sektöründe 2019 yılının değerlendirildiği, 2020 yılına  ilişkin beklentilerin sıralandığı rapor gelecek seneyle ilgili ipuçları veriyor. Sektörel Bakış 2020 – İnşaat Raporu’na göre artan nüfus, küçülen aile yapısı, evlilik yaşının yükselmesi gibi sosyal, demografik ve ekonomik sebeplerle sektör büyüme potansiyelini koruyor. Aşağı yönlü faiz hareketleri ve yabancı talebi, kamu kaynaklı desteklerle de birleşince sektörün tahminlerden daha hızlı bir toparlanma sürecine girmesi beklentisi yaratıyor. Fakat öncü veriler, sektörün sadece ekonomik değil siyasi riskler nedeniyle de kırılganlığını koruduğunu gösteriyor.

Raporla ilgili konuşan KPMG Türkiye Altyapı ve İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal, “Sektör 2018’in ikinci yarısından itibaren büyümeye negatif katkı veriyor. 2019’un ikinci yarısı sonu itibarıyla önceki döneme göre...