05 / 05 / 2024

Kraliçe Elizabeth mal varlığı

Kraliçe Elizabeth mal varlığı

İngiltere'de Kraliçe Elizabeth'in toplam 13,4 milyar pound değerindeki mülklerinde 218 markanın kiracı olarak yer alması gündeme geldi. 

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Sterlin, Kraliçe Elizabeth ile beraber öldü!

İngiltere'de sular durulmuyor! Geçtiğimiz günlerde İngiliz sterlini, Amerikan doları karşısında 20 senenin en düşük seviyesine geriledi.

Firari kripto kraliçe tüm dünyanın gündeminde!

Yeni bir kripto para geliştirdiğini belirterek, dört sene boyunca toplamda 4 milyar dolar para toplayan ‘Kripto Kraliçe’ Ruja Ignatova, FBI’ın ‘en çok aranan 10 kişi’ listesine girdi.

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi.  Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.

Eşin rızası olmadan aile konutu satılabilir mi?

Çanakkale Kalem köşe yazarı Ezgi Engin köşesinde Eşlerin mal varlığını ve aile hukuku sebebiyle getirilen sınırlamaları kaleme aldı. 

Kraliçe Elizabeth'in İngiltere'deki mülklerinde 218 marka kiracı!

İngiltere'de Kraliçe Elizabeth'in toplam 13,4 milyar pound değerindeki mülklerinde 218 markanın kiracı olarak yer alması gündeme geldi. 

Mirastan mal kaçırma dilekçe örneği 2021!

Miras bırakan kişilerin mallarını mirasçılarından kaçırması durumunda hak kaybı yaşayanlar mal kaçırma davası açabiliyor. İşte mirastan mal kaçırma dilekçe örneği 2021...

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Beckham ailesinin modern Beckingham Sarayı!

Beckham ailesinin yıllardır çocuklarıyla birlikte yaşadığı malikane İngiltere Kraliçe'nin yaşadığı ‘Buckingam Sarayı'na’ benzetiliyor. Öyle ki 9 odadan oluşan malikaneye ‘Beckingham Sarayı’ ismi takıldı. Ünlü çift bu ismi haketmek için evlerine her türlü yatırımı yapmaktan geri kalmıyorlar.

Konut kredisi faizlerinde indirim yarışı!

Konut kredisi faiz oranlarında indirimler üst üste geliyor. Kamu bankalarının 180 ayda yüzde 0.99 oran sunmasıyla özel bankalar, faizi yüzde 0.98’e, anlaşmalı kredilerde de yüzde 0.78’e kadar düşürdü.

Konutta kredi avantajı!

Konut kredisi faizlerinde indirim yarışı devam ediyor. Kamu bankalarının 180 ayda yüzde 0.99 oran sunmasından sonra gözler özel bankalardaydı. Özel bankalar faizi yüzde 0.98’e, anlaşmalı kredilerde de yüzde 0.78’e kadar indirdi. Ev almanın maliyeti de ucuzladı.

Sağ kalan eşe ölen eşin malından miras kalır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Çocuksuz eşlerden biri öldüğünde, şayet ölenin malı aile birliği içinde kazanılmamışsa sağ kalan eşe ölenin malından miras kalır mı? Saklı payı olur mu? ' sorusunu yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

Kraliçe Elizabeth mal varlığı Haberi

Kraliçe Elizabeth mal varlığı

İngiltere'de kraliyet ailesinin mülkü olan AVM'lerinde 218 markanın kiracı olarak bulunduğu açıklandı. Sözcü'de yer alan habere göre; kiracılar arasında 15 mağazayla ünlü İngiliz perakende zinciri Marks & Spencer (M&S) ilk sırada yer alıyor. 

Kraliçe'nin kiracıları arasında bir cinsel ürünler mağazası (sex toy shop) da mevcut. ABD'li fast food zinciri McDonald's da 8 şube ile Kraliçe Elizabeth'in mülklerinde kiracı olarak bulunuyor. 

Kraliyet mülklerinde ABD merkezli kahve zinciri Starbucks'ın 5, İsveç merkezli hazır giyim zinciri H&M'in 6 şubesi yer alıyor.

13,4 MİLYAR POUNDLUK GAYRİMENKUL

Kovid-19 pandemisi sürecinde kraliyet ailesinin mülklerinin değerinin 552 milyon pound düşerek 13,4 milyar pound olduğu belirtilmişti. 

13,4 milyar poundluk mülkleri yönten The Crown Estate firmasının geçen yıl 345 milyon pound kâr elde ettiği, bu rakamın yüzde 25'nin kraliyet ailesine,...