19 / 04 / 2024

Kredi kuruluşları ne dedi

Kredi kuruluşları ne dedi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin uzun vadeli yabancı para cinsinden "BBB-" olan kredi notunu ve "durağan" not görünümünü teyit ederek, Türkiye'ye "yatırım yapılabilir"e devam dedi.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

KYK burs ne zaman açıklanacak? KYK burs ne kadar olacak 2023? KYK kredi sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

KYK burs ve kredilerine dair şu sıralarda pek çok soru sormaktadır. Özellikle KYK burs ve kredi sonuçlarının ne zaman yatacağı araştırılıyor. İşte KYK burs ve kredi sonuçlarına dair merak edilenler!

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

KYK kredi borçlarının ne zaman silineceği milyonların gündeminde yer alıyor. Uzun bir süredir beklenen ekonomi düzenlemelerine ilişkin teklif yasalaştı. Peki KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar!

Petrol fiyatları aldı başını gidiyor! Ünlü kuruluşlar petrolün ne kadar olacağını açıkladı

Rusya – Ukrayna Savaşı ile bir çıkmaza giren petrol için dünyaca ünlü kuruluşlar, tahminlerini açıklamaya devam ediyor. 2022 yılı sonu ve 2023 yılında petrol fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar…

Kredi borçlarının 3 ay ertelenmesi sektöre rahat bir nefes aldıracak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada salgın sürecinde verilen kredi borçlarının 3 ay ertelenmesinin perakende sektörüne rahat bir nefes aldıracağını söyledi.

TOKİ Erzurum Aziziye kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Erzurum Aziziye kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 750 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi planlayan TOKİ, 50 bin yeni konut için düğmeye bastı. Peki toplam 318 bin 511 vatandaşın başvurduğu TOKİ 50 bin konut İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Petrol TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Petrol TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ İstanbul 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi planlayan TOKİ, 50 bin yeni konut için düğmeye bastı. Peki toplam 318 bin 511 başvurunun geldiği TOKİ İstanbul 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Kredi kuruluşları ne dedi Haberi

Kredi kuruluşları ne dedi

Fitch, 5 Kasım 2012 tarihinde Türkiye'nin uzun vadeli yabancı para cinsinden BB+" ile "yatırım yapılabilir" seviyenin bir basamak altında olan kredi notunu bir basamak artırarak "yatırım yapılabilir" seviye olan "BBB-"ye yükseltmişti.


Diğer kredi derecelendirme kuruluşlarının son Türkiye değerlendirmeleri ise şöyle:


Moody's


Türkiye'ye yönelik kredi notu açıklamasını 8 Ağustos 2014'te yapması beklenen uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna ilişkin herhangi bir güncelleme yapılmadığını belirtmişti.


Moody's 11 Nisan 2014'te Türkiye'nin kredi not görünümünü "durağan"dan "negatif"e çevirip, notunu da "Baa3" olarak teyit etmişti. Moody's, Türkiye'nin not görünümünün "negatife" çevrilmesine gerekçe gerekçe olarak, "Yabancı ve yerli yatırımcının güveninin olumsuz etkileyen artan politik belirsizliklerin ve düşük küresel likidite koşullarının itici rol oynaması ve Türkiye'nin dış finansman pozisyonundaki baskılar"ı göstermişti.


Moody's, 16 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye'nin uzun vadeli...