26 / 04 / 2024

kredide yeni tasarı

kredide yeni tasarı

Tüketici lehine yeni kararlar TBMM'de... Kredi kullandıran bankanın artık tüketici lehine hizmet vermesi öngörülüyor. İşte detaylar...

Yeni Peugeot SUV 2008'de bu aya özel 0 faiz fırsatı! İşte Peugeot 2008 fiyat listesi... 

Yeni Peugeot SUV 2008, yeni 3 pençe ışık tasarımı, yeni jantları ve daha iddialı bir duruş sağlayan yeni tasarımıyla göz dolduruyor. Peki Peugeot 2008 fiyatları kaç TL? İşte Peugeot 2008 6 Mart 2024 fiyat listesi...

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

WhatsApp yeni tasarımı ile dikkatleri üzerine çekecek!

WhatsApp yeniliklerine yenilik ekliyor. İşte dünyada sayısız kullanıcı olan WhatsApp’ın yeni özelliğine dair detaylar!

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

Teknolojik özellikler ile donatılan Skoda Yeni Karoq uygun imkanlarla bayilerde! 

Yeni Karoq, Skoda'nın yeni tasarım diline uygun olarak yeniden tasarlanmış ve modern bir görünüme sahip olması da önemli bir özelliktir. Çeşitli motor seçenekleri ile sunulan Yeni Karoq, yüksek performans ve iyi bir sürüş dinamiği de sunar.

Huawei Mate X3’ten ilk tasarım bilgileri geldi! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Huawei Mate X3 katlanabilir telefondan yeni tasarım bilgileri geliyor. Paylaşım şirketi, cihazı 23 Mart'ta tanıtacak.

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Huawei'nin yeni P60 ve P60 Pro telefonları artık oldukça yakın. Öte yandan Huawei P60 Pro'nun dizayn açısından farklı bir cihaz olacağı söyleniyor.  Ortaya çıkan Huawei P60 Pro görüntüleri ve kamera modülü de bu söylentileri doğruluyor.

İPhone yeni tasarıma mı geçiyor! İPhone 16 nasıl tasarıma sahip olacak?

iPhone 14 Pro serisinde tasarım değişikliği yapan teknoloji devi Apple'ın bir sonraki tasarım değişikliğini İPhone 16 modellerinde yapması bekleniyor.

Korkmaz Erna Serisiyle geleneksel ve yeni tasarım buluştu! İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Korkmaz Erna Serisi'nin fiyatları ne kadar? Korkmaz Erna Serisi kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...

Peugeot’ta yüzde sıfır faiz imkanı! Peugeot Rifter 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Peugeot, göz alıcı yeni tasarımları ve yenilikçi mühendislik anlayışıyla birlikte sürücüsüne her zaman benzersiz bir sürüş keyfi, heyecanlı bir deneyim sunmayı vadediyor. Peugeot Rifter’ları yüzde 0 faiz fırsatıyla almak mümkün.

kredide yeni tasarı Haberi

kredide yeni tasarı

Tüketicilerin var olan haklarını daha iyi savunmasına yönelik yeni tasarı Meclis'e taşındı. Yeni düzenlemelerle birlikte kredilerde de tüketici lehine düzenlemeler yer alıyor... İşte detaylar...

Kredilerde cayma hakkı kolaylaşırken, sigorta dayatmasıda son buluyor. Devre tatil sistemi ve ön ödemeli konut satışı da tüketici lehine düzenleniyor.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Tasarıda öne çıkan yeni düzenlemeler şöyle:

SAHTE SERVİSE SON

özel servis istasyonlarının yetkili servis istasyonu algısı oluşturacak şekilde hizmet vermesinin önlenmesi amacıyla, özel servis kullanma zorunluluğu geliyor. Böylelikle tüketicilerin sahte servisler ile ilgili mağduriyet yaşamalarının önüne geçilmesi planlanıyor.

Tüketici hakem heyeti başvuruları artık daha kolay

İl ve ilçe tüketici hakem heyeti ayrımı kaldırılarak, hakem heyetinin olmadığı yerde kaymakamlığa başvuru yapılabilecek. Daha önce 15 bin lira olan uyuşmazlıklarda tüketici hakem heyetlerine başvuru şartı artık 30 bin TL'nin altında...