18 / 04 / 2024

kripto para uyarıları

kripto para uyarıları

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarla son dakika uyarısı geldi. İşte kripto yatırımcılarını yakından ilgilendiren o uyarı...

Kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarı: Beklemede kalın!

Analistler, kripto paralarda yaşanan oynaklığın devam edebileceğini tahmin ederek küçük yatırımcılara risklere karşı uyarılarda bulunuyor.

Bank of America'dan kripto para uyarısı!

Bank of America stratejistleri son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar, teknoloji hisseleri, paladyum ve tarihi olarak riskli varlıklarda balonun eş zamanlı şekilde patladığını bildirdi.

Kripto para yatırımcılarına sanal dolandırıcılık uyarısı!

Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para yatırımcılarını sanal dolandırıcılığa karşı uyardı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından 'kripto varlık alım satım platformlarına ilişkin uyarılar' başlığı altında bir video yayınlandı. Videoda kripto para piyasalarında dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

SEC Başkanı'ndan kripto para uyarısı...

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC Başkanı Gary Gensler, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulundu. İşte haberin detayları...

3 kripto para 2024'te fırlatacak! Yatırımcılar merakla bekliyorlar, hangi kripto paralar zirveye çıkacak...

Kripto para yatırımcıları merakla hangi paranın yükseleceğini bekliyorlar. 2024 senesinde yükselecek olan 3 kripto para hangisi olacak merak konusu. İşte 2024 yılının adeta zirveye oynayacağı 3 kripto parası ve haberin detayları...

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın! Altın mı almalı, kripto para mı? Uzmanlar tek tek cevapladı!

Altın ve kripto para yatırımcıları meydana gelen düşüşlerin sebeplerini ve bu düşüşün sürüp sürmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin akıldaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu.

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

Küresel kripto para borsası Gate, onuncu yılında kullanıcılarına özel bir dizi çekiliş ve etkinlik düzenleyecek. Katılan kişiler Lamborghini marka lüks spor otomobil sahibi olabilecek.

ChatGPT'nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak

OpenAI CEO'su (ChatGPT'nin yaratıcısı) Sam Altman, WorldCoin adlı bir kripto para birimini tanıtıyor. Yüksek profilli risk sermayesi yatırımcılarından 100 milyon dolar topladıkları ve cep telefonunuza indirebileceğiniz bir World App kripto cüzdanı çıkardıkları bildirildi. 

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

Türkiye’deki en kapsamlı kripto para anketinin sonuçları belli oldu. Yatırımcıların yüzde 35’i “Bitcoin koltuğunu başka bir kripto paraya bırakacak” derken; çoğu kripto parayı uzun vadeli yatırım aracı olarak görmediğini belirtti.

IMF'den son dakika kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), kripto para birimleri konusunda dokuz adımlık bir eylem planı geliştirdi. IMF, kripto para birimleri ile ilgili önemli bir uyarı yayınladı.

Kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

FED başkan yardımcılarının şahin açıklamaları piyasalarda risk iştahının düşmesine sebep olmuştu. Peki kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

BtcTurk tarafından, AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri amacıyla yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

kripto para uyarıları Haberi

kripto para uyarıları

Avrupa Menkul Kıymetler ve Piyasalar Otoritesi (ESMA), Avrupa Bankacılık Otoritesi (EBA) ve Avrupa Sigorta ve Emeklilik Otoritesi (EIOPA), son zamanlarda yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, tüketicilere çok önemli uyarılar yaptı.

Söz konusu açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Tüketiciler, bu varlıkları satın alırlarsa yatırdıkları tüm paraları kaybetme ihtimaliyle karşı karşıya kalırlar" 

"Tüm paranızı kaybedebilirsiniz" uyarısının yapıldı açıklama haberimizde yer alıyor. İşte o açıklama...

Söz konusu kripto paraların çoğunun özel tüketiciler için bir yatırım, bir ödeme ya da herhangi bir takas aracı olarak uygun olmadığının bildirildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Tüketiciler, sosyal medya ve etkileyici kişiler (fenomenler) aracılığıyla dahil olmak üzere yanıltıcı reklamların risklerine karşı uyanık olmalı. Özellikle vadedilen hızlı veya yüksek getirilere...