26 / 04 / 2024

kripto parada nelere dikkat edilmeli

kripto parada nelere dikkat edilmeli

Kovid-19 salgını ile beraber tüm dünyada hem hisse senedi hem de kripto para piyasalarına talep uçtu. Peki kripto paraya yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli?

Uzmanlar kripto para piyasasını anlattı: Nelere dikkat edilmeli?

Kripto para borsası Thodex'te meydana gelen mağduriyet ve Thodex Kurucusu Faruk Fatih Özer'in yurt dışına çıkışına ilişkin uzmanlar açıklamalarda bulundu.

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor! 

Kripto para sektörünün öncü altcoin‘i Ethereum (ETH), son dönemde fiyat dalgalanmaları ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ethereum’un dalgalanmaları, tüm altcoin’lerin hamlelerini doğrudan tesiri altına almaya devam etmekte.

Kripto parada deprem etkisi! Hisseleri yerle bir oldu 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kuralları çiğneme sebebiyle dava açtı. SEC tarafından yapılan açıklamada, platformunu kayıtsız bir menkul kıymetler borsası, broker ve takas ajansı olarak işletmesi sebebiyle Coinbase'e dava açıldığı söylendi.

Yatırımcıya çok önemli uyarı! Kripto parada bir bomba daha!

Kripto para birimi Bitcoin son dönemlerde yükselişini sürdürürken, kripto para piyasalarında ise işler beklendiği gibi gitmiyor. Son olarak uluslararası kripto piyasalarının önemli aktörlerinden kripto varlık kredi platformu Genesis iflas koruma başvurusu yaptı, konuyla ilgili yatırımcılara önemli u

Kripto parada önemli gelişme resmen duyuruldu! 5 milyar dolar geri alındı!

Yaklaşık bir yıla yakın bir süredir sürekli kötü haberlerin odağındaki kripto para borsalarını hareketlendirecek bir haber geldi ve dünyaca ünlü kripto para borsası FTX’in el konulan 5 milyar dolar tutarındaki likit varlığının geri alındığı resmen duyuruldu.

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

Zor günler geçiren kripto para piyasasında gözler 2023’e çevrilmişti. Öne çıkan bilgilere göre aşağıda incelenen 5 altcoinle boğa sezonu başlayabilir. İşte ayrıntılar…

Kripto parada bir deprem daha! FTX’in kripto varlıklarına el konuldu!

Bir hayli süredir küresel piyasalardaki durgunluk ve yaşanan skandallar nedeniyle parlak döneminden bir hayli uzaklaşan kripto para piyasalarını sarsacak bir haber de Bahamalar’dan geldi.

Ünlü yatırımcıdan dikkat çeken Bitcoin tahmini! Kripto parada düşüş sürecek mi?

Kripto para Bitcoin (BTC) 69 bin dolarlık rekor seviyesinden oldukça uzaklaştı. “Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi?” sorusu ise bu anlamda kripto para yatırımcılarının en çok merak ettiği konular birisi haline geldi.

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Kripto parada rüzgar, tersine döndü, yükseliş başladı. 18 ayın dibine gören kripto para piyasalarında düşüşü fırsat bilen yatırımcılar alım yaparken, Fed ve AMB’nin enflasyon ile mücadele kapsamı dahilinde faiz artırımına gitmeleri sonrası artışlar devam ediyor.

Kripto parada neler oluyor? Bitcoin rekor kırdı! Yatırımcılar bu haberi okumadan geçmeyin

Dünyanın en değerli kripto para birimi olan Bitcoin, son iki ayın en yüksek seviyesini kaydetti. Bitcoin'in fiyatı, en son 13 Haziran'da kaydettiği 26 bin 857 dolar seviyesinden bu yana en yüksek seviyeye çıkmış oldu. İşte detaylar...

Kripto parada bir vurgun daha Şirket Türkiye’de de işlem yapıyordu

Türkiye'de de faaliyet yürüten ve Minex Partner platformuna yüksek kazanç umuduyla paralarını yatıran yüzlerce kişi, paralarını çekemeyince savcılıklara şikayet yağdırdı. 24 hazirandan beri erişim sorunu yaşanırken vurgunun ne boyutlarda olduğu ise bilinmiyor.

Bitcoin yatırımcılarına büyük şok! Lider kripto düşüşte! Bitcoin kaç dolar oldu? 

Bitcoin yatırımcıları, dev kripto parada  yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin'de ayı sezonu bitti mi? İşte Bitcoin ve kriptolardaki son durum...

Kripto para paranın geleceği ne? Kripto parada çöküş devam edecek mi? Uzmanlardan tavsiyeler!

Kripto paralarda son durum ne? İşte uzmanlardan kripto para piyasasına dair merak edilen yorumlar!

Kripto parada bir saatli bomba

Huobi Araştırma Enstitüsü’nün yayınlandığı bir rapora göre, hedge fonu Three Arrows Capital’in yakın zamanda iflası, kripto dünyasında bir dizi likidite krizine yol açmakla kalmadı, aynı zamanda da teminatsız kripto kredilerinin yarattığı önemli riske de ışık tutmuş oldu.

kripto parada nelere dikkat edilmeli Haberi

kripto parada nelere dikkat edilmeli

Kovid-19 salgını ile beraber tüm dünyada hem hisse senedi hem de kripto para piyasalarına talep uçtu. Dünya Gazetesi'nden Ufuk Korcan'ın haberine göre; Mart 2020'de 1.2 milyon olan Türkiye’de hisse senedine yatırım yapan yerli yatırımcıların sayısı 2.7 milyona yaklaştı. Kripto paralara yatırımda bulunanlara ilişkin de farklı rakamlar söyleniyor.

Bazı tahminlere göre 2 milyon bazı tahminlere göre ise 3 milyon kişi kripto para piayasalarında işlem gerçekleştiriyor. Çevrenizde duymuşsunuzdur ‘şu kadar kazandım, paramı bu kadar katladım’ diyen kripto para yatırımcıları artık her yerde. Sağladığı kazançların yanı sıra kripto paralar son günlerde Türkiye’de kurulu Thodex isimli kripto para borsasının işlemlerini durdurması ve kurucusunun yurt dışına kaçmasıyla beraber gündeme bomba gibi düştü.

Önce paranızı koruyun

Hiçbir yasal altyapısı bulunmayan bu piyasalarla ilgilenen ve yeni yeni...