20 / 04 / 2024

KS Resources Yatırım

KS Resources Yatırım

KS Resources Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Mustafa Sabuncuoğlu imzasıyla kuruldu.

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de Fazıl Ulaşan ve Hamza Naci Öksüz ortaklığında kuruldu.

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ksı Lın ve Jıanqıng Chen ortaklığında kurulduç

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

Lüks konut yatırımında ilk tercih İstanbul!

Yabancı ve yerli yatırımcı Türkiye'de konut yatırımına devam ediyor. Yatırımcılar özellikler lüks konut yatırımında İstanbul'u tercih ediyor.

Akyapı'dan 1.5 milyar TL'lik proje yatırımı!

Koronavirüs salgınına rağmen yatırımlarına aralıksız devam eden Akyapı hayata geçirdiği projelere 1 milyar 550 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Konut yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekir?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller; konut yatırımı yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Yeni yatırım aracı: Müstakil konutlar!

Günümüzde müstakil ev satın alarak gayrimenkul yatırımı yapan vatandaşlar, bu evleri lüks konutlara dönüştürüp satarak daha fazla kazanç elde ediyor. 

Gayrimenkul 2021’de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Öksüz tarafından kuruldu.

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Fisli İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fisli İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Extend Resources Sweden Ab tarafından kuruldu. 

KS Resources Yatırım Haberi

KS Resources Yatırım

KS Resources Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Mustafa Sabuncuoğlu imzasıyla kuruldu. 

KS Resources Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket elektrik,buhar,doğal gaz ve diğer Enerji ile ilgili her türlü enerji üretim tesisleri kurmak,işletmeciliğini ve bakımını yapmak,ürettiği enerjiyi elektrik ve buhar enerjisini satmak,bu konuda gerekli yatırımlar yapmak,elektrik enerjisi ve veya kapasitesinin toptan satışı ve doğrudan serbest tüketicilere satışı ile iştigal etmek,toptan satış lisansı sahibi başka tüzel kişilerle iştirak ilişkisine girmek.Elektrik enerjisi ve veya kapasite taleplerini karşılamak amacı ile yurt içinden kapasite kiralama ve kiraya verme faaliyetlerinde bulunmak,ithalat ve ihracat faaliyetini gerçekleştirmek için uluslararası enterkonneksiyon şartlarının yerine getirilmesi amacı ile iletişim tesisi,trafo merkezi,şalt tesisi,otomasyon sistemleri,yüksek gerilim yarı iletken teknolojilerini kullanmak,bu...