20 / 04 / 2024

küçük sanayi kentsel dönüşüm projesi

küçük sanayi kentsel dönüşüm projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Gölcük Sanayi Sitesi esnafı 31 Aralık'a kadar taşınacak!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte inşa ettiği Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm projesi başarıyla tamamlandı.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli bugün atılacak!

Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki Yeni Gölcük Sanayi Sitesi'nin temeli bugün saat 15:00'da atılacak. Törene tüm vatandaşlar davet edildi.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli Pazartesi atılacak!

Çağdaş Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Orhan Balcı, bugünkü yazısında Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Balcı, Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin 3 Nisan'da temelinin atılacağını söyledi.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Çanakkale Eski Küçük Sanayi kentsel yenileme ihalesi 4 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Eski Küçük Sanayi Yenileme Alanının “Blok nizam 6 kat konut alanı” fonksiyonu ile projelendirilip inşaatını yaptıracak. İhaleye konu işin tahmini bedeli 16 milyon 67 bin 500 TL olarak belirlendi.

Eskişehir Küçük Sanayi imar planı yeniden Meclis'e sunuldu!

Şubat ayı meclis toplantısında karara bağlanmayan ve oy çokluğuyla rededilen Eskişehir küçük sanayi sitesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesine ilişkin 1/5000'lik plan yeniden meclise sunuldu. Madde oy çokluğuyla komisyona havale edildi.

Dündar Ünlü: Küçük Sanayi Sitesi taşınmalı!

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü düzenlediği basın toplantısında Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu ve "AK Parti Engelledi" eleştirilerine cevap verdi.

Odunpazarı'nda Küçük Sanayi Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Küçük Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile ilgili Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.Kurt, "Edindiğim izlenim AKPliler bunu kabul etmeyecek" dedi.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Düzce Belediyesi tarafından 'eski sanayi çarşısı' olarak adlandırılan Uzunmustafa ve ve Kültür mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm için Küçük Sanayi Sitesi tarafından da çalışmalar yapılıyor.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi dönüşüm çalışmaları yapıyor!

Düzce Belediyesi tarafından eski sanayi çarşısı olarak adlandırılan Uzunmustafa ve Kültür Mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm için Küçük Sanayi Sitesi tarafından da çalışmalar yapılıyor.

küçük sanayi kentsel dönüşüm projesi Haberi

küçük sanayi kentsel dönüşüm projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, görsel estetiğinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılması talimatı verdiği ‘Kentsel Dönüşüm’  çalışmaları yakın zamanda hayata geçiyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Ekim ayı sonunda yeni terminal binasının hizmete girmesiyle boşta kalacak olan eski otogar ve çevresindeki eski sanayi sitesini içine alan alanda kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Kentsel dönüşüm ile ilgili ilk örnek projenin başlayacağı alan hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Danışmanı Mimar Nihat Şen, Ordu’nun kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

Kentsel dönüşümün sağlıksız yaşam alanlarını sağlıklı yaşam alanlarına dönüştürdüğünü belirten Şen, “Vatandaşlara hizmet etmek için belediyelerin kentsel dönüşüm çalışmasını başarıyla hayata geçirmesi gerekiyor. Kentsel dönüşümü hayata geçirmeden toplumsal uzlaşı ile yapılmasına inandık ve çeşitli kurumlarla koordinasyon toplantısı yaptık. Tüm...