26 / 04 / 2024

Küçükali Mahallesi dönüşüm

Küçükali Mahallesi dönüşüm

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi ilçesinde dönüşüm projesi uygulanan mahallelerde binaların yükseldiğini ve bölgenin yenilendiğini açıkladı.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu, 81 ile müdürlük geliyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı nasıl işleyecek?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu. Artık, riskli yapıların yer aldığı arsa ve arazilerdeki kentsel dönüşüm uygulamaları Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılacak.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Kadıköy'de dönüşüme start verdi! 

KİPTAŞ Kadıköy ilçesinin Kozyatağı Mahallesi’ndeki Özden Apartmanı'nın dönüşümüne start verdi. İşte KİPTAŞ'ın Kadıköy'deki dönüşüm projesine ilişkin tüm detaylar...

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Küçükali Mahallesi dönüşüm Haberi

Küçükali Mahallesi dönüşüm

Kayseri Küçükali Mahallesi'nde 32 blokta bulunan 1486 daire inşaatının sürdüğünü söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, şu anda hayata geçirilen inşaatların yüzde 95 oranında tamamlandığını bu nedenle bu yıl sonunda yeni mahalle çehresinin Melikgazi´ye kavuşturulacağını açıkladı.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Küçükali Mahallesi'nde süren projede mahallenin bundan sonra prestiji yüksek bölgeler arasında bulunacağını sadece bunlarla sınırlı olmadığını ve ailelerin sosyal yaşamlarının da değişeceğini...