29 / 03 / 2024

Küçükbakkalköy kentsel yenileme

Küçükbakkalköy kentsel yenileme

Bugün bazı haber kaynaklarına konu olduğunu bildiğiniz, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen yıkımla ilgili Ataşehir Belediyesi'nden İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunan Küçükbakkalköy kentsel dönüşüm projeleri açıklaması geldi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

İstanbul Küçükbakkalköy'de 20 konut satılıyor! 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Atabel İnşaat tarafından, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 20 konut 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy parsellerinin KDV hariç toplam değeri 97 milyon 296 bin 90 TL, KDV dahil toplam değeri ise 114 milyon 809 bin 386,20 TL olarak belirlendi. 

Ataşehir Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 18 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Küçükbakkalköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi 2444 ada 4 parsele ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy mahallesindeki 1 adet parsele dair değerleme raporunu yayınladı. 

Küçükbakkalköy 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 1927 Ada 1 Parsel 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Küçükbakkalköy kentsel yenileme Haberi

Küçükbakkalköy kentsel yenileme

Bugün bazı haber kaynaklarına konu olduğunu bildiğiniz, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen yıkımla ilgili haklı tepkilerinizi gördük ve bir açıklama yapma gereği duyuyoruz. Gün boyu tüm detaylarıyla süreç hakkında bilgi verilmiş olmasına rağmen yapılan bu yayınların haksız ve suçlayıcı nitelikte olduğunu üzüntüyle görüyoruz.

Öncelikle söz konusu arazinin yasal süreçlerinden bahsetmemiz gerekirse, özel mülkiyeti olan arsa üzerine yapılan 24 baraka tipi gecekondunun yıkımı yaklaşık 1 sene kadar önce mülk sahibi tarafından talep edilmiştir. Ancak burada işgal durumunda yaşayan vatandaşlarımızın belediyemize yaptıkları başvuru üzerine bakanlıkla görüştük ve buradaki aileler barınacak yeni bir yer bulana kadar ertelemesi talebinde bulunduk. Kabul edilen bu talep sayesinde, bölgede yaşamaya çalışan ailelerimiz için biraz daha süre kazanmış olduk. Ancak neticede bu bölge özel mülkiyet olduğundan, öyle ya da böyle...