26 / 04 / 2024

küçükçekmece belediyesi yeni hizmet binası

küçükçekmece belediyesi yeni hizmet binası

Küçükçekmece Belediyesi'nin Sefaköy E5 kenarında bulunan eski binasının yıkımına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları ve Belediye çalışanları katıldı. Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binasına taşındı...

Küçükçekmece Belediyesi, yeni binasında ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

2 yıl önce temelleri atılan ve mimarisi, altyapısı, verimli enerji kullanımı ile doğa dostu ve örnek bir proje olan "Türkiye'nin İlk Yeşil Sertifikalı Kamu Binası"ndaki ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi...

Küçükçekmece Belediyesi 15 gün içinde yeni binasına taşınıyor!

Küçükçekmece Belediyesi 15 gün içerisinde Halkalı Merkez Mahallesi’ndeki yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. Belediyeden boşalan arazinin ne olacağı ise merak konusu. TOKİ’ye ait arazinin metro aktarma istasyonu olacağı söylentiler arasında yer alıyor…

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Küçükçekmece'ye yeni kentsel dönüşüm planı!

Küçükçekmece'deki Fatih Mahallesi'nin yeni kentsel dönüşüm planları düzenlendi. 3. derece arkeolojik sit alanı olan ve riskli alan ilan edilen mahallede daha önce iptal edilmiş plandaki inşaat alanı azaltıldı.

Sinpaş GYO, Küçükçekmece'de yeni projesine başlıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 399 adet bağımsız bölümden oluşacak proje için ruhsat başvurusu yaptı. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Büyükçekmece Belediyesi imam hatip okulu camisinin minaresini yıkıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, inşaatı devam eden Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’nde 11 aydır buluna tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

küçükçekmece belediyesi yeni hizmet binası Haberi

küçükçekmece belediyesi yeni hizmet binası

Hizmetlerine; Halkalı'da inşa edilen Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip çevre dostu yeni binasında devam eden Küçükçekmece Belediyesi'nin Sefaköy E5 kenarında bulunan eski binasının yıkımına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları ve Belediye çalışanları katıldı. 


'35 YIL HİZMET VERMİŞ BİR BİNA' 


Kepçe ve dozer eşliğinde yıkımı başlatan Aziz Yeniay, "35 yıllık bir hizmet vermiştir bu bina. 


35 yılın ardından yıkımı gerçekleştiriyoruz. Belediye binası ve çevresinde, geçtiğimiz yıl başladığımız kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugün sıra binamıza geldi. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum."dedi. 


Yıkılan belediye binasının yerine meydan yapılacağını da sözlerine ekleyen Yeniay, meydanın çevresine ise isteğe göre otel, iş merkezi yapılabileceğini ifade etti. Hüzünlü anların yaşandığı yıkımda Aziz Yeniay çalışanlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Yurthaber...