29 / 03 / 2024

küçükçekmece metro projeleri

küçükçekmece metro projeleri

Küçükçekmece 13-14 yıllık amortisman süresi ile daire alacaklara avantaj sağlıyor. Bu kapsamda Küçükçekmece ilçesinden konut satın alanların daireleri diğer ilçelere oranla daha çok değerleniyor.

Küçükçekmece’ye vizyon katacak projelerin temeli atıldı!

Küçükçekmece’de zeminaltı otoparkı ve pazar yeri çevre düzenlemesinin temelini atan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, planladıkları 3 ayrı metro hattının ilçenin trafik sorununu kökünden çözeceğini söyledi.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Küçükçekmece’de metro şantiyesinde beton mikseri devrildi!

Küçükçekmece'de yapımı devam eden Mehmet Akif Metro İstasyonundaki şantiyede devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

Küçükçekmece'ye 2 yeni metro hattı gelecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İnşallah 2 yeni metro hattımız da önümüzdeki dönemde ilçemize gelmiş olacak. Zaten banliyöyü tamamladık. Hatta burayı Yüksek Hızlı Tren'le Ankara'ya, Konya'ya bağladık. Artık Küçükçekmece'den Ankara'ya gitmek mümkün" dedi...

Küçükçekmece’ye 5 metro hattı gelecek!

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Küçükçekmece'deki 8 markalı konut projesi 2018!  

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'deki konut projeleri Kanal İstanbul'a yakınlıkları ve konumuyla yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte İstanbul Küçükçekmece'deki konut projeleri 2018...

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Küçükçekmece-Çatalca Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasındaki 30 kilometrelik raylı sistem hattını bugün ihaleye çıkarıyor. Metro hattı Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Küçükçekmece-Çatalca Metro Hattı'nın ihalesi 10 Ocak'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasında 30 kilometrelik raylı sistem hattını 10 Ocak'ta ihaleye çıkarıyor. Küçükçekmece Çatalca metrosu Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Küçükçekmece'nin otopark sorunu çözülecek mi?

"Ulaşım üssü” sloganıyla yola çıkılan Küçükçekmece ilçesi trafik konusunda sınıfta kalacağa benziyor. Bölgeden geçmesi planlanan havaray ve metro istasyonlarının trafiği rahatlatıcı etkisi konusunda vatandaşlar düşünceli.

küçükçekmece metro projeleri Haberi

küçükçekmece metro projeleri


İstanbul’un Avrupa yakasındaki en önemli kültür-sanat merkezlerinden birisi olan Küçükçekmece ilçesi konutta da kazandırıyor.


Küçükçekmece 13-14 yıllık amortisman süresi ile daire alacaklara avantaj sağlıyor. Bu kapsamda Küçükçekmece ilçesinden konut satın alanların daireleri diğer ilçelere oranla daha çok değerleniyor. Ayrıca konut amortisman sürelerinin kısa olduğu bölgelerde küçük yatırımcılar daha rahat konut alabiliyor, çeşitli finansman modellerini de içeren küçük metrekareli yatırımlar kısa vadede sadece değer artışı ile de büyük getiriler sağlıyor.


“KÜÇÜKÇEKMECE DİĞER İLÇELERDEN AYRICALIKLI BİR DURUMDA”


Konuyla ilgili konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz Küçükçekmece ilçesinde yapılan yatırımlara dikkat çekerek, “Küçükçekmece bulunduğu konum ve büyüklüğü dolayısıyla İstanbul’un gözde semtlerinden bir tanesi. Küçükçekmece’de yaşayan vatandaşlarımızın iyi standartlarda hayatlarını sürmesi bizim için çok önemli. Küçükçekmece’nin daha da gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Küçükçekmece gerek kültür-sanat...